reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ksiega imion

reklama
Mam już córkę Paulina
i 3 chłopaków
Dominik /Paweł
Oscar /Mariusz
Alexander

Teraz będę szukać imienia żeby w UK sobie języka nie połamali :-D
Bo w szkole na moja Paulę wołają
Palina - Palulina
Jak ona to słyszy to białej gorączki dostaje i się śmieje bo buraki nie mogą wymówić imienia :-D

Prawdopodobnie będzie dziewczynka - ale to 80% na tą porę po USG
po kolejne wizycie jak dowiem się dokładniej płeć dziecka - wtedy zacznę czegoś ciekawego szukać :-D

asinka85 - ja bardzo chciałam Leona, ale teściowa powiedziała mi, ze tak ostatnio wszystkie chłopaki sie nazywają :) ze bardzo modne imie

ja nie mam jeszcze typu takiego na 100 % w domku mam córeczke - Jagódkę:-) i smialiśmy sie z mężem że jak bedzie druga córa to nazwiemy Malina hehehehe a tak na serio to nasze typy sie bardzo zmieniaja ale na dzień dzisiejszy chłopiec to bedzie Paweł na cześc dziadka, ogólnie mam miłe skojarzenia z tym imieniem:-)dziewczynka to moze Magdalenka chos lubie imie Róża, Lilianna, Dorota. Tutaj nie mam pewnego typu.
Moja siostra ma 3 synów: Franka, Oskara i Mikołaja.Tez fajne imionka i pasuja do chłopaków strasznie.

A ja sie wczoraj dowiedziałam, że zamiast córy której chciałam dac na imię Liv będzie syn więc dupa blada. Z synem i wymyślaniem dla niego imion od samego początku było źle. No ale koniec końców znalazłam imię - Alex. Podoba mi sie chyba będzie do niego pasować.

U nas jeżeli nasza dzidzia faktycznie córeczką pozostanie to jest dylemat będzie Łucja Antonina albo Lilianna Konstancja.
A jeśli jednak gdzieś ten siusiaczek się schował to już postanowione będzie: Ziemowit Kazimierz. :-)

reklama
U nas jeżeli nasza dzidzia faktycznie córeczką pozostanie to jest dylemat będzie Łucja Antonina albo Lilianna Konstancja.
A jeśli jednak gdzieś ten siusiaczek się schował to już postanowione będzie: Ziemowit Kazimierz. :-)

Strasznie podoba mi się Lilianna i chętnie dałabym tak córce na imię, ale mojemu m. się nie podoba :no: A tak ładnie brzmią zdrobnienia Lila Lilka... cudnie, no nic czekamy na określenie płci a później pewnie czeka nas trudna przeprawa w wyborze imienia.

Do góry