reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ksiazki, Poradniki O Dzieciach

reklama
nie wiem jak Wy, ale ja tam wolę książkę "normalną", książkową

obydwa języki Tracy Hogg kupiłam po 9,90zł w księgarni wysyłkowej:-)

osinka pewnie że tak:tak: :tak: ...ja tez jestem bardziej za "normalną" ...ale nawet nie wiem czy polskie ksiegarnie w usa mają tą pozycję ........dlatego poszłam na skróty;-) ;-) ....i sobie ja wydrukowałam w domciu :tak:

Skusiłam sie i zamówiłam przed chwilą dwie książki: "Język dwulatka" i tą , którą polecała Mokkate:-)

Ja z kolei czekam na zabawy fundamentalne- jak przeczytam to dam znac czy warto. Zastanawiam sie takze nad przeczytaniem "Malego tyrana " I. Prokop bo zauwazylam ze w wielu artykulach dotyczacych wychowania dzieci autorzy odwoluja sie wlasnie do tej pozycji. A Jezyk dwulatka takze sobie wydrukowalam i wlasnie jestem w trakcie czytania. :-)

felqua to czekam na znak ;)
ja kupiłam "Drugi i Trzeci Rok Życia Dziecka" w Carrefourze za 37 zł, wszędzie jest po 55, więc jeśli chcecie kupić to polecam rozejrzeć się w carrefourze teraz jest chyba jakaś promocja na książki o dzieciach i dla dzieci.

reklama
kupilismy Lence przy okazji zakupow ksiazek w empiku plyte dla dzieci
"bebe lilly" Lena jak slyszy te piosenki to szaleje z zachwytu tanczy buja sie obraca dokolo a nawet cichutko podspiewuje (to wychodzi jej komicznie) a dzis sciagnelam teledysk do piosenki "halo dziadku" i az oczy jej sie cieszyly jak to ogladala :tak: :-D

Do góry