reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ksiazki, Poradniki O Dzieciach

reklama
nie wiem jak Wy, ale ja tam wolę książkę "normalną", książkową

obydwa języki Tracy Hogg kupiłam po 9,90zł w księgarni wysyłkowej:-)

Ja też wolę "normalne" wersje książek i tak samo jak Osinka kupiłam w księgarni wysyłowej po 9,90 zł :-)

Ale jak mogę prosić o wersję elektroniczną, to poproszę, podeślę koleżance :-)

aqua dziękuję bardzo książeczka dotarła :)

ja też wolę wersję papierową i nawet w styczniu poprosiłam o zakup koleżankę, która należy do klubu Książka dla ciebie czy jakoś tak i tam też mieli te książki po 9,90 i nawet paczka do niej dotarła ...ale jakoś ona nie mogła się wybrać po tą książkę na pocztę......i mój poradnik razem z kilkoma rzeczami dla niej wróciły do nadawcy :(
ja pomyślałam sobie, że dam mojej mamie niech mi wydrukuje kilka stron ;) a ja w tym czasie sama sobie zamówię a wersję elektroniczną będę rozsyłać po koleżankach ;) bo bardzo cenię sobie tą autorkę i jej rady :)

"Język dwulatka" mnie pochłonął :-D :-D :-D :-D :-D

Ja polecę moją ukochana pozycję, któa pozwoliła mi przetrwać wiele trudnych chwil w pracy i wychować Darię bez klapsa :happy: :happy: :happy:
"Jak mówić , żeby dzieci słuchały, jak słuchać, żeby dzieci do nas mówiły" A.Faber, E.Mazlish
Bardzo fajnie napisana i zawiera relacje polskich rodziców...:tak:

reklama
Do góry