reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Książki Filmy muzyka :)

reklama
Hej wyciągnęłam inny niż dzieciaczki temt:-D
W niedzielę byliśmy w kinie na filmie "NINE". Niestety strasznie się zawiodłam:no: Muzyka z filmu nie porywa i nawet świetna obsada jak dla mnie nie uatrakcyjniła filmu.:no:

Z książek...
A. Golden "Wyznania gejszy" (moja biblia...znam na pamięć)
H. Fielding "Dziennik Bridget Jones" (zawsze mnie rozwesela)
Lisa Lee "Kwiat śniegu i sekretny wachlarz" (popłakałam się przy tym...)

Ja też uwielbiam Lise See :-D A "Kwiat śniegu i sekretny wachlarz" poplamiłam łzami :tak:
I musze się przyznać, że jako "stara koza":-p nadal mam słabość do Małgorzaty Musierowicz:zawstydzona/y:. Jak mam zły dzień, to czytam "Idę sierpniową" i już mi lepiej :happy2: :-)

ktos tu pisał ze lubi pamietniki ,,,wiec proponuje "Daj mi!" Irina Dienieżkina
co do muzyki to widze tutaj zupelnie nie moje klimaty wiec nie bede sie udzielała a film polecam Avatar a ostatnio obejrzałam niezły horror (zwykle nie ogladam ale ten byl naprawde dobry) "Ostatni dom po lewej"

reklama
Do góry