reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Książki, e-booki, poradniki.

Wszystkim mamom które chcą wprowadzić troszkę dyscypliny i nauczyc swoje dzieci odpowiedniego zachowania moge polecić książkę "Dyscyplina bez krzyku i bicia"Dr Jerry Wyckoff i Barbara C.Unell. Niedawno przeczytałam "Język dwulatka" i muszę przyznać że porównując te dwie książki "Dyscyplina.."jest jak dla mnie bardziej konkretna,podaje konkretne przykłady i sytuacje oraz to jak sobie z nimi radzić krok po kroku.Kilka rad juz wprowadziłam w życie i juz widzę pierwsze zmiany w zachowaniu mojej córki.Polecam tą ksiązkę szczególnie mamom których przechodzą swoje pierwsze bunty:)

reklama
Kupilam miedzy innymi te ksiazke jakis czas temu(internet) i dopiero kilka dni temu ja otrzymalam(nie mieszkam w Polsce)najpierw zabralam sie za "Jezyk dwulatka" ale po Twojej opinii Mamo-Agnieszko jak najpredzej zabieram sie za "Dyscypline..."Mam nadzieje ze mi rowniez pomoze bo juz czasami sobie nie radze z moja prawie trzylatka.

Widze że mamy dzieci w tym samym wieku-2 lata i 8 miesięcy. Moja córka jest z 29.08.2002 r.a Twoja kiedy się urodziła.?

Hej wszystkim Mamusiom!
Mam pytanie czy ma ktoś dostępną książkę w wersji elektronicznje Uśnij wreszcie?
Mam problem z dzidzią, która nie chce sama zasypiać w łóżeczku i szukając informacji w internecie często spotykam się z tym tytyłem.

Cześć!
Ja mam tę książkę w wersji elektronicznej. Jeśli chcesz to podaj mi adres na jaki Ci przesłać.
Mogę Ci też powiedzieć, że kilka koleżanek stosowało się do rad, które w niej są i pomogło :-)
Oczywiście trzeba dużo cierpliwości i nie wolno rezygnować. Na pewno troszke to potrwa, ale warto :-)

Pozdrawiam
Asia i Natalka (13.02.04)

reklama
Do góry