reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

książeczki - UWAGA!!!! silnie uzależnia!!!

reklama
No właśnie..... Młoda by fijoła dostała :-pjakoś psia stylistyka Magdaleny Buszko mnie nie przekonuje no i dlaczego jestem na nie do Świnki Peppy - może dlatego, ze różowa ;-)

Też Peppy nie lubię, ale mojae dziecko wprost przeciwnie:-D A ze nie jest to największe zło... niech będzie. Ale za to wybrałam tomy pro rodzicielskie- coś za coś:-p
O psie dużo dobrego czytałam i widzę, że aktywizuje Bąble ( wyszukaj szczeniaczki etc.) a koleżanka mówiła, że córka po tej lekturze- przestała chcieć mieć psa:szok:To przeważyło:-D

Czy da się ICH jakoś zablokować??? Teraz Weltbild pisze:/ Nowa oferta produktów i książek na wyprzedaży - rabaty do -95%!

Aestima skąd ty wynajdujesz te książeczki :-)
ja weltbilda nie lubię bo odkąd dałam im nowego klienta to mieli mi w zamian posłać jakiś gadżet (już nie wiem co) a nie wysłali nic! to się wypięłam na nich - a ponoć takie wyprzedaże bo będą likwidować weltbilda właśnie, poczekam aż zejdą z cenami normalnie a nie tylko na kilka pozycji
kasia to co w końcu kupiłaś oprócz elmera?
Mamo M a ty już skompletowałaś zamówienie?

reklama
kati chyba coś już pisałam, a że leniwa jestem to wklejam to co odp mamieM 'zaczęło się od tego, że muszę te 'utulanki'... mój małż zaakceptował wielką księgę przygód Emera bo on czyta małemu wieczorem i ma dość 'Elmera i Róży', no a potem Wy pokazałyście mi Filemonę... i Wombata dorzuciłam jednego, bo małemu się spodobały a to tylko 5zl...'

Do góry