Wspaniałe pozytywne zakończenie, podnosi na duchu. U mnie tez krwiak i plamienia ale jak widać jest nadzieja, ze się sytuacja poprawi. Dopóki mnie to nie spotkało, nawet nie widziałam ze może być taki problem. Życzę wam wszystkim i sobie, tak pozytywnego zakończenia.
reklama
aspekt
Fanka BB :)
W jednej ciąży miałam tak, że niby się wchłonął i zaraz znowu narósł (lub zrobił się nowy). W innej pojawił się raz, mały, szybko zniknal i potem był spokój. Raczej z historii koleżanek i z forum powiedziałabym, że zwykle nie nawracają (a ja miałam pecha albo jakas chorobowa przyczynę tworzenia się krwiaków).Właśnie dziewczyny ale czy te krwiaki się wracają ? Czy później można normalnie funkcjonować jeśli ten krwiak się wchłonie?
Jesli masz taka wydzielinę to znaczy że się oczyszczaJa czasami mam, zwłaszcza wieczorami. Każdy bol mnie niepokoi.
Raz dziennie mam wyrzut brunatnej wydzieliny, z reguły w czasie korzystania z toalety.
A Ty jak się czujesz?
Jesli masz taka wydzielinę to znaczy że się oczyszcza
No mam taka nadzieje, ze jednak się oczyści. Niedługo usg kontrolne to zobaczymy, czy jest poprawa.
Najważniejsze że nie krwawisz a też zależy jaki duży jest ten krwiakNo mam taka nadzieje, ze jednak się oczyści. Niedługo usg kontrolne to zobaczymy, czy jest poprawa.
A który tc ?
reklama
Gonia jak się czujesz?Czy przy tym krwiaku macie pobolewanie brzucha ?