Odkopuje watki poniewaz szukam porady, a napisalam dlatego zeby nastepne takie jak ja, ktore odkopia watek rowniez nie byly wprowadzane w blad. A udzielalas sie w kilku watkach, ktore odkopalam i juz tam dziewczyny Ci napisały wiec ja nie bede kolejny raz. Zanim cos nspiszesz to prosze upewnij się, ze masz rację...Mistrzyni w odkopywaniu wątków... Możesz napisać przykłady gdzie udzielalam się a nie miałam racji?
reklama
jasani
Fanka BB :)
Każdy pisze to co uważa. Po to jest forum. Nie wprowadzam nikogo w błąd. Skoro sama szukasz porady to chyba też nie orientujesz się za bardzo jak to wygląda. I tyle w temacie.Odkopuje watki poniewaz szukam porady, a napisalam dlatego zeby nastepne takie jak ja, ktore odkopia watek rowniez nie byly wprowadzane w blad. A udzielalas sie w kilku watkach, ktore odkopalam i juz tam dziewczyny Ci napisały wiec ja nie bede kolejny raz. Zanim cos nspiszesz to prosze upewnij się, ze masz rację...
Kruszynka1988
Jeśli w okolicach 7-10 dni po owulacji z pochwy wydzieli się niewielka ilość krwi (może być ze śluzem) jest to znak, że w macicy zagnieżdża się zarodek.Przyczyn może być wiele. Nie jesteśmy lekarzami aby postawić diagnozę. Czekaj do dnia miesiączki i zrób test bo na implantacyjne to trochę za wcześnie. Owulację miałaś potwierdzoną monitoringiem? W którym dniu cyklu była?
Więc w tym przypadku jest to całkiem możliwe. Proszę się nie irytować jeśli ktoś wytyka Ci błąd a przeczytać troszkę artykułów i zorientować się w tym , że każdy organizm jest różny. U mnie do implantacji doszło tydzień od potwierdzonej owulacji. Obecnie 31 tc. [emoji4]
jasani
Mistrzyni w odkopywaniu wątków. Wszystko już zostało tutaj napisane. Nie wniosłaś nic nowego. Gdybyś sama poczytała więcej artykułów to wiedziałbyś,że implantacja może być i 12 dnia.Jeśli w okolicach 7-10 dni po owulacji z pochwy wydzieli się niewielka ilość krwi (może być ze śluzem) jest to znak, że w macicy zagnieżdża się zarodek.
Więc w tym przypadku jest to całkiem możliwe. Proszę się nie irytować jeśli ktoś wytyka Ci błąd a przeczytać troszkę artykułów i zorientować się w tym , że każdy organizm jest różny. U mnie do implantacji doszło tydzień od potwierdzonej owulacji. Obecnie 31 tc. [emoji4]
Kruszynka1988
Za to Ty jesteś mistrzynią dyskusji i czepiania się wszystkiego po kolei. Jakbyś przeczytała wcześniejsze wątki to byś zobaczyła , że odpisywałam tylko na konkretne posty. Uczestniczyłam w dyskusji. Jak każdy praktycznie od początku wątku.Mistrzyni w odkopywaniu wątków. Wszystko już zostało tutaj napisane. Nie wniosłaś nic nowego. Gdybyś sama poczytała więcej artykułów to wiedziałbyś,że implantacja może być i 12 dnia.
Ty również nie wniosłaś nic ciekawego ani nowego, za to podałaś sporo błędnych informacji, wymadrzałaś się i byłaś dla każdego zgryźliwa i niemiła a teraz chciałaś zabłysnąć informacją ,że implantacja może być też 12 dnia jakby to miało znaczenie 2 dni w tą czy w drugą. Gdybyś zamiast sugerować innym czytania więcej artykułów sama je przeczytała to byś zobaczyła , że źródła podają różnie między 7-10 dniem, miedzy 6-10 , 6-12 ....i nie można tego określić w 100%. Wszystko zależy od wielu czynników. Teraz odpisujesz prawie pół roku po mojej odpowiedzi ...( a dokładnie dobę temu, patrz screen ) [emoji1751]
Po co? Nudzisz się czy zwyczajnie żółć się tobie z serca wylała? [emoji23][emoji85]
Pozdrawiam serdecznie mimo wszystko.
Załączniki
jasani
Yyyy chyba coś Ci się pomieszało. Odpisałam na Twoją odpowiedź w maju. To Ty wracasz cały czas do tego wątku,więc daj już sobie spokój. Zdaje się,że to nie mi żółć się wylała. Ja już dawno zapomniałam o tym wątku.Za to Ty jesteś mistrzynią dyskusji i czepiania się wszystkiego po kolei. Jakbyś przeczytała wcześniejsze wątki to byś zobaczyła , że odpisywałam tylko na konkretne posty. Uczestniczyłam w dyskusji. Jak każdy praktycznie od początku wątku.
Ty również nie wniosłaś nic ciekawego ani nowego, za to podałaś sporo błędnych informacji, wymadrzałaś się i byłaś dla każdego zgryźliwa i niemiła a teraz chciałaś zabłysnąć informacją ,że implantacja może być też 12 dnia jakby to miało znaczenie 2 dni w tą czy w drugą. Gdybyś zamiast sugerować innym czytania więcej artykułów sama je przeczytała to byś zobaczyła , że źródła podają różnie między 7-10 dniem, miedzy 6-10 , 6-12 ....i nie można tego określić w 100%. Wszystko zależy od wielu czynników. Teraz odpisujesz prawie pół roku po mojej odpowiedzi ...( a dokładnie dobę temu, patrz screen ) [emoji1751]
Po co? Nudzisz się czy zwyczajnie żółć się tobie z serca wylała? [emoji23][emoji85]
Pozdrawiam serdecznie mimo wszystko. Zobacz załącznik 1327924
Załączniki
Ostatnia edycja: