reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Krwawienie po łyżeczkowaniu

Ja miałam raz taki silny ból ale to już nie krwawiłam bardziej w czasie gdy wypadały dni płodne ale był tak okropnie silmy ze nie miałam siły wstać z łóżka a po zabiegu było w porządku. Może warto skonsultować to z lekarzem jeśli do tygodnia ten ból będzie się utrzymywał?
Tak pisałam, doktor mówił, ze to normalne. To w zasadzie łapie mnie na 2-3 godziny wieczorami tylko

reklama
Hej Dziewczyny,niestety czeka i mnie ten zabieg... We wtorek idę do ginekologa,żeby sprawdziła czy serce jeszcze bije czy nie. U mnie przypadek taki,że cialko żółte jest za duże... Dziewczyny,szczerze to nie wiem,więc pytam. Co i jak przygotować się do tego zabiegu? Trzeba coś zabrać ze sobą? Wypuszczają w ten sam dzień? Jak to jest?
Ja bardzo nie chciałam zabiegu, bo zależało mi szybko na drugiej ciąży ale niestety dostałam tabletki w piątek i w sobotę nie zadziałało i musialam mieć zabieg. W ten sam dzień, 2 h po zabiegu do domu.
A co do przygotowania to ja się spodziewałam wielkich krwawien i bólu, ale i przy tabletkach i po zabiegu ani bol nie był zbyt duży ani krwawienie.

Ja bardzo nie chciałam zabiegu, bo zależało mi szybko na drugiej ciąży ale niestety dostałam tabletki w piątek i w sobotę nie zadziałało i musialam mieć zabieg. W ten sam dzień, 2 h po zabiegu do domu.
A co do przygotowania to ja się spodziewałam wielkich krwawien i bólu, ale i przy tabletkach i po zabiegu ani bol nie był zbyt duży ani krwawienie.
Od wczoraj wieczora w domu zaczęłam lekko krwawić,ból brzucha jak na @,więc poszłam sprawdzić,podpaska czysta można powiedzieć,ale jak sisiu się zrobi i podetre to na papierze jest dopiero..

A u mnie ból wieczorem jajników macicy, wieczorami tylko, poboli 2-3 godziny i jest okay.
Krwawienie jest

reklama
Do góry