reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Krwawienie po łyżeczkowaniu

Doktor powiedział m, ze większość mówi, żeby starać się po 3mc a mój doktor powiedział, ze nie ma reguły. Można odczekać 1 cykl i działać. Co sądzicie?
Dodam, ze byłam w prawie 9 ciąży, ciaza obumarła w 7tyg. Wczoraj było już puste jajo.
Mi lekarz powiedział wlasnie ze po 3 miesiącach, ja bardzo bym chciała szybciej
Dla tego jeżeli po kolejnej wizycie powie ze jest ok, to nie będę dużej czekać. Miną 2 cykle akurat.

reklama
Mi lekarz powiedział wlasnie ze po 3 miesiącach, ja bardzo bym chciała szybciej
Dla tego jeżeli po kolejnej wizycie powie ze jest ok, to nie będę dużej czekać. Miną 2 cykle akurat.
My będziemy czekać max 2 miesiące. Myśle, ze to wystarczy. Tak jak piszesz, postaram się pomoc sobie sama, mam wsparcie bliskich i męża.
Nie poddamy się 💪🏻♥️

Teraz się ciągle słyszy o pustym jaju, nie wiem czy wiek ma coś do tego. U mnie w towarzystwie włącznie ze mną było 5 ciąż bez zarodków, wszystkie dziewczyny 23-26 lat.
Też właśnie było w szpitalu kilka takich przypadków. Wiek nie ma reguły. Pani ginekolog chyba chciała być zabawna ;)

reklama
Też właśnie było w szpitalu kilka takich przypadków. Wiek nie ma reguły. Pani ginekolog chyba chciała być zabawna ;)
Tak chyba jako jedyna chciała podać powod powstania ciąży bezzarodkowej, bo z kim nie rozmawiam to każdy mówi że nie ma reguły.
Pocieszenie jest takie, że prawdopodobieństwo drugiej takiej ciąży jest raczej zerowe

Do góry