reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krwawienie krwiak w ciąży , 11 tydzien

Całe szczęście , ze nie ma już aktywnego krwawienia. Macie jakieś lekarstwa i zalecenia ?
Tylko duphaston, 3x dziennie i oszczędny tryb życia, leniwej królowej. Jutro wizyta u lekarki, więc pewnie na jeden dzień zwolnienie mi da, ale pracę mam dość stresująca, męcząca i wymagająca dużo aktywności, więc boję się wracać.. Niepokoi mnie, że nie widac źródła krwawienia.. Przecież jeśli to podrażnienia po badaniu, to chyba widać zmienioną błonę śluzową..:/Ale mówiła też,że przez najbliższe godziny ten śluz będzie leciał podbarwiony, a tu raz trochę brazowego sluzu i dziś jedna nitka- A podobno sporo tego było .
Chyba na prawdę muszę poszukać dobrego lekarza

reklama
Tylko duphaston, 3x dziennie i oszczędny tryb życia, leniwej królowej. Jutro wizyta u lekarki, więc pewnie na jeden dzień zwolnienie mi da, ale pracę mam dość stresująca, męcząca i wymagająca dużo aktywności, więc boję się wracać.. Niepokoi mnie, że niewidac źródła krwawienia.. Przecież jeśli to podrażnienia po badaniu, to chyba widać zmienioną błonę śluzową..:/Ale mówiła też,że przez najbliższe godziny ten śluz będzie leciał podbarwiony, a tu raz trochę brazowego sluzu i dziś jedna nitka- A podobno sporo tego było .
Chyba na prawdę muszę poszukać dobrego lekarza

Myśle , ze w obecnej sytuajcinpowinnas mieć dłuższe zwolnienie … U mnie było dokładnie to samo co u ciebie nikt nie widział źródła problemu miałam wrażenie że uważają mnie za wariatkę a krwawienie cały czas było utrzymywało się dwa tygodnie teraz odpukać jest cisza i mam nadzieję że tak zostanie…

Myśle , ze w obecnej sytuajcinpowinnas mieć dłuższe zwolnienie … U mnie było dokładnie to samo co u ciebie nikt nie widział źródła problemu miałam wrażenie że uważają mnie za wariatkę a krwawienie cały czas było utrzymywało się dwa tygodnie teraz odpukać jest cisza i mam nadzieję że tak zostanie…
Jeju, trzymam kciuki, żeby wszystko było u Ciebie dobrze! Wiem, co przeżywasz, to przerażające.. Ja wczoraj czekając w szpitalu już odmawialam modlitwy, jakby moje dziecko już odeszło.. Człowiek odchodzi od zmysłów..
Dwa tygodnie to strasznie dużo.. Ja tak an prawdę miałam jeden epizod, a już chodzą po ścianach..
Trzymaj się dzielnie!
Mocno trzymam kciuki!!
I baaardzo dziękuję za odpowiedzi i zainteresowanie, to bardzo dużo znaczy!!💚

Jeju, trzymam kciuki, żeby wszystko było u Ciebie dobrze! Wiem, co przeżywasz, to przerażające.. Ja wczoraj czekając w szpitalu już odmawialam modlitwy, jakby moje dziecko już odeszło.. Człowiek odchodzi od zmysłów..
Dwa tygodnie to strasznie dużo.. Ja tak an prawdę miałam jeden epizod, a już chodzą po ścianach..
Trzymaj się dzielnie!
Mocno trzymam kciuki!!
I baaardzo dziękuję za odpowiedzi i zainteresowanie, to bardzo dużo znaczy!!💚
Dziekuje , również za Was trzymam mam nadzieję że za pół roku będziemy tutaj się dzielić tym jak nasze maluchy rozrabiaja❤️ Mi teraz już został z porady cznie taki brązowo Mleczno kawowy Śluz mam nadzieję że to już będzie końcówka zobaczymy co nam powiedzą na wizycie w czwartek🙏

Hej. Ja jestem po masywnym krwotoku. 14tc. Miałam osocza i przetaczaną krew. Wyglądało paskudnie. Jednak ciąża żywa . Cud. 10dni temu byłam na wizycie u gina i było ok. Nic nie wskazywało na to żeby coś się tworzyło. Wczesniej w 7tc miałam plamienie i krwiaka który już po 5dniach nie dawał plamienia. Dostawałem leki na podtrzymanie i witaminy i leżenie. Tak więc teraz jak już byłam "czysta" i w ogóle funkcjonująca bardzo dobrze zaskoczył krwotok. U fryzjera z farbą na włosach 😏

Do góry