reklama
teczowyrobaczek
Zaangażowana w BB
Kłucia po lewej i po prawej stronie to normalne - jest to związane z rozciąganiem macicy. Gin mi tłumaczył, że to wiązadła
Z tym że u mnie wyleciały trzy duże skrzepy dużej wielkościZnalazłam ten wątek i postanowiłam napisać.. Dziś 13tydz krwawienie żywa krwią ze skrzepami, nie usg brak aktywnego krwawienia, nieznana przyczyna (najpewniej krwawienie po intensywnym badaniu). Droga autorko watku- u Ciebie to krwiak?
Elencza
Fanka BB :)
Tak, też absolutnie nic nie bolało..
I nie boli. Ja nawet nie czułam, bo to było rano przy toalecie, zobaczyłam krew w toalecie i na papierze było jej trochę.. od razu pojechałam na sor, przyjęli mnie po 2h (mimo czerwonego koloru), ale pani doktor stwierdziła, że nie widzi krwi tylko pozostałości, niema aktywnego krwawienia. Sprawdziłaz czy wszystko ok, tylko powiedziała,że Kosmowska jest tuż przy wejściu i że może podczas badania została podrażnienia i stąd krew. Nie widziała krwiak ani miejsca, gdzie mógłby być.
I nie boli. Ja nawet nie czułam, bo to było rano przy toalecie, zobaczyłam krew w toalecie i na papierze było jej trochę.. od razu pojechałam na sor, przyjęli mnie po 2h (mimo czerwonego koloru), ale pani doktor stwierdziła, że nie widzi krwi tylko pozostałości, niema aktywnego krwawienia. Sprawdziłaz czy wszystko ok, tylko powiedziała,że Kosmowska jest tuż przy wejściu i że może podczas badania została podrażnienia i stąd krew. Nie widziała krwiak ani miejsca, gdzie mógłby być.
reklama
Całe szczęście , ze nie ma już aktywnego krwawienia. Macie jakieś lekarstwa i zalecenia ?Tak, też absolutnie nic nie bolało..
Podziel się: