reklama
Imagi_nacja
Fanka BB :)
Powinno być wszystko Ok. Bierzesz jakieś leki? Ja brałam rutinoscprbin, bo czytałam ze dobry jest na wchłanianie krwiaka i ze często w szpitalach dająmoże tylko ile to wszystko może trwaćNo i ciągle się boję że to jednak będzie wpływało na dziecko
Imagi_nacja
Tez biorę duphaston od początku ciazy, magnez teraz biorę bo zaczęłam mieć skurcze w nocy w nogiBiorę duphaston 2x1 i magnez
Imagi_nacja
Pierwszy raz była brązowa, później różowa aż czerwona bym powiedziała i później cały czas brązowaA tez miałyście tak ze ta krew bla czerwona raz brunatna raz jasno różowa ? To można zwariować…
teczowyrobaczek
Zaangażowana w BB
A masz krwawienia żywą czerwona krwią czy taka brązowa?
Mi jeszcze nie przeszło, ale właśnie mam tak też, że jest kilka dni spokoju i od nowa. Po każdym takim krwawieniu jechałam na USG i zawsze z dzidzią było okej. To jest bardzo wykańczające psychicznie mam już lęk przed pójściem do łazienki.
Mi jeszcze nie przeszło, ale właśnie mam tak też, że jest kilka dni spokoju i od nowa. Po każdym takim krwawieniu jechałam na USG i zawsze z dzidzią było okej. To jest bardzo wykańczające psychicznie mam już lęk przed pójściem do łazienki.
Imagi_nacja
Tak tez tak miałam Np trzy dni plamienia i później przerwa na trzy dni i znowu. Musisz się chwile pomęczyć, ale myśle ze do 2 trymestru może ci przejdzie jużPrzepraszam że tak dopytuje ale już po prostu wariuje … też czasami było tak u Was że była cisza potem nagle znowu krwawiłyscie i znowu cisza i tak dopóki nie przeszło?
reklama
Ja już sama nie wiem jak jest głównie jest brązowa ale czasami jest taka pomieszana z taką ciemną krwią to jest po prostu nie wiem czyż w sensie kaleczy co w poniedziałek zaczynamy dwunasty tydzień…A masz krwawienia żywą czerwona krwią czy taka brązowa?
Podziel się: