reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krwawienie i leki

Katie0906

Początkująca w BB
Czesc dziewczyny moze ktoras byla w Podobnej sytuacji ostatnie poronienie w maju teraz kolejna ciaza tydz 6-7. W tamtym tyg bylam na usg nie bylo wiele widac bylo miedzy 5-6 tyg, biore duphaston, luteine, neoparin i encorton ale niestety od kilku dni bardzo krwie plus mam skrzepy. Czy jest jakas nadzieja? Czy mimo krwawienia a branie lekow pomoglo i ciaz przebiegala ok. Kolejne usg mam za kilka dni ale boje sie ze to koniec 😔pozdrawiam

reklama
Co innego dziewczyny plamienia czy czysta krew ktora moze oznaczac o np pęknięciu krwiaka, a co innego krew i skrzepy.
Niestety bardzo mi przykro ale nastawilabym się na najgorsze.
Koniecznie postaw na jakas diagnostykę.
Tak duzo krwi swiezej od 4 dni plus skrzepy kilka duzych, nie mam bolu brzucha ani innych objawow.Jak rowniez zniknelo napiecie w piersiach. Chce bardzo przesunac usg by bylo wczesniej czekam na odp.

reklama
Tak duzo krwi swiezej od 4 dni plus skrzepy kilka duzych, nie mam bolu brzucha ani innych objawow.Jak rowniez zniknelo napiecie w piersiach. Chce bardzo przesunac usg by bylo wczesniej czekam na odp.
Jesli chodzi o badania to robilam : p/c antykardiolipidowe IgG oraz p/c antykardiolipidowe IgM, badania ana i przeciwciala anty TPO i wsYtko w normie

reklama
Do góry