reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Krwanienia/plamienia w dni płodne.

MasterKa

Fanka BB :)
Witajcie niezawodne dziewczyny :) powiedzcie mi, boryka się któraś z Was w takimi plamieniami czy krwawieniami w dni płodne? Bo u mnie to wygląda tak, ze jest czas gdzie tego nie mam, i nagle w którymś miesiącu pojawia się w dni płodne plamienie,bądź jeden czy 2 dni juz bardziej krwawienia. Jak pytałam lekarza to stwierdził, że kobiety czasmi tak mają i nie mam sie czym martwić. Jak to u Was jest? Takie plamienia/krwawienia mogą przeszkadzać w staraniu sie o dzidziusia?

reklama
Ja tak mam od ostatniego porodu. 14 miesiecy i stopniowo jest tego mniej. Plamienia trwają ok 5 dni.
Jak byłam nastolatka tez miałam ale jednodniowe.
Czy wpływa na zapłodnienie nie wiem i nie planuje sprawdzać. Ale ogólnie nie mam żadnych ginekologicznych problemów,

Witajcie niezawodne dziewczyny :) powiedzcie mi, boryka się któraś z Was w takimi plamieniami czy krwawieniami w dni płodne? Bo u mnie to wygląda tak, ze jest czas gdzie tego nie mam, i nagle w którymś miesiącu pojawia się w dni płodne plamienie,bądź jeden czy 2 dni juz bardziej krwawienia. Jak pytałam lekarza to stwierdził, że kobiety czasmi tak mają i nie mam sie czym martwić. Jak to u Was jest? Takie plamienia/krwawienia mogą przeszkadzać w staraniu sie o dzidziusia?
Witaj :) Też mam ten sam problem,byłam u lekarza robiłam cytologie i usg i wszystko okej, lekarz powiedzial mi to samo co Tobie. Rownież zastanawiam sie czy może to przeszkadzac w staraniu o dzidziusia... Pozdrawiam !

Do góry