reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krok po kroczku... czyli postępy

Alez to musi byc słodkie:-D:-D
Lolo rano dzis przybiegł do mnie bez pacia więc pytam"Kochanie a gdzie kapeć?".No to on mnie za ręke i pwrowadzi do pokoju, pokazuje na kapcia i mówi "Tutaj",oj rozumie wszystko co się mówi i robi.Trzeba teraz uważac, bo nie wiadomo co podłapie;-)

reklama
ładnie podłapują wasze dzieciaczki mowe. trochę zazdroszcze bo Lilka to tylko po swojemu a tak to straaaaasznie wymusza wszystko płaczem....
a ja dziś zapowiedziałam mężowi że za półtora roku planuję kolejną ciążę:-D:tak:...tak naprawdę to strasznie zaczęlo to za mną chodzić, wszędzie widzę dziewczyny w ciąży co chwila się dowiaduję o tym że ktoś w ciąży...chyba już bym chciała drugie ale nie bardzo mamy warunki finansowe. napewno pomyslę o tym jak będę miała umowę na stałe, no i może pomyślę o jakimś ubezpieczeniu:-p

No to teraz Szkraby pójdą jak burza z gadaniem!!! Ale będziecie miały ubaw! :-D
Ja, niestety, przez moje nerwy i szastanie językiem stałam się nie tylko dobrym ale i złym wzorcem. Maja chciała odkurzać, ale że urządzenie nie było podłączone do prądu (więc i nie satysfakcjonujące) skwitowała je jednym słowem: : "gowno".....
A wczoraj zapisałam ją do biblioteki, więc chodzi po domu dumna jak paw, dzierży nowe książki w rękach i mówi: "wybrałam, książki" po czym dodaje: "pięć"....:tak:

Polu, ja Cię błagam, padłam na kolana i nie wstanę dopóki nie obiecasz - nie pisz juz o postępach Majki bo ja nie mogę o tym czytać :no:
A tak poważnie - masz geniusza w domu i wykorzystaj to jak najlepiej :tak:

No cóż Polu dzieci najłatwiej podłąpują to co nieładne;-);-);-)Fajnie to musi wyglądać jak tak chodzi:tak::tak::tak:Jak mój wchodzi do biblioteki to jest pogrom:-pWzbieram na szybko ksiaki, na spole on i ja i ymzkam;-)

Inna-hahaha, zaraz Wasze Pociechy dogonią mi z gadaniem Małą i będzie tak samo śmiesznie i u Was :) Jak znajdę chwilke to Wam opiszę jak byłam na rozmowie z przyszłą opiekunka Majki!!! horroro-tragedia z komedią

Sikoreczka u nas też kwitnie miłość do Teletubisiów :tak:. Martyna jest tak zachwycona, że gdzie teraz nie wejdziemy wszystkim robi "pa pa", nawet psu u mnie w pracy :-D. Biegnie do telewizora i woła "misie" i już nie da się oszukać minimini - próbuje przełaczyć kanały, żeby znaleźć "misie" i koniec. Ostatnio się popłakała jak się skończył teledysk na vh1 :sorry2:. No i kupiliśmy jej gazetę o teletubisiach i ona sama mówi "nio-nio" i "po".
Bodzinka mile uczucie jak pytasz dziecko, a ono rozumie o co Ci chodzi - a teraz będzie już tylko fajniej :-)
Pola Ty to już ze swoją córką na kawę możecie się wybrać i plotki :tak::laugh2:, ale fakt języka trzeba pilnować, bo te małe cwaniaki jakby radar miały na wszystkie brzydkie słowa :-D
Aniii, Maja gratuluję odważnej decyzji i trzymam kciuki :rofl2:

reklama
Do góry