reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Ssanie, gryzienie, piąstki w buzi - a jak pieluszka w zasięgu to cmoka i cmoka :-)
Evelajna
Październikowa mama
Ach, no tak! Jest specjalne miejsce na wpisy z postępami:-)
Tuśka robi mostki i dziś zaczęła się przewracać z plecków na brzuszek.
Ssanie i wpychanie wszystkiego do buzi trwa już ze trzy tygodnie.
No i gadamy: ja do niej kilka słów, a ona język wystawia i robi "brrrr!" Boskie...
Tuśka robi mostki i dziś zaczęła się przewracać z plecków na brzuszek.
Ssanie i wpychanie wszystkiego do buzi trwa już ze trzy tygodnie.
No i gadamy: ja do niej kilka słów, a ona język wystawia i robi "brrrr!" Boskie...
magdziunia
Październikowa Mama'08
Oj takie postępy to z każdym dniem coraz to inne.
A oczy same się śmieją :-)
A oczy same się śmieją :-)
U nas również mostki, cmokanie i mlaskanie :-).
Do tego Niunia nauczyła się śpiewać.. .
Chyba rośnie mi w domu mała wokalistka .
podpisuje się pod wszystkim - a śpiewy to najbardziej rano lub jak dużo ludzi dookoła (chyba się popisuje :-)) dziś u rodziców prawie całą nasz wizytę "przegadała" (może się na mnie żaliła)
a w buzi tez ląduje co popadnie - teraz najchętniej pielucha i bluzka
A i jescze jedno, jak robię mu 'samolocik' tzn. podnoszę go do góry nad moją głowę to Bartek tak się śmieje że zaraz ja mam buzie całą mokrą ak mu z buziola kapie
u nas też tak - tylko ja sie nie podejmuje takich akcji - tata robi samolot i to on jest cały opluty!!!:-)
Dobre!u nas też tak - tylko ja sie nie podejmuje takich akcji - tata robi samolot i to on jest cały opluty!!!:-)
Jak M bierze go na ręce to ssie tacie ramie! Jakby myślał że cos tam poleci
reklama
blond_20
Czarownica
moj to znowu zaczal sie za kolanka lapac ostatnio i coraz wyzej nogi podnosija sie tak zastanawiam jak on ma to zrobic zeby wziac stope do buzi...bo przeciez to bedzie robil.tylko teraz sobie tego wyobrazic nie moge jakos
a ja samolocik tez robie
ale najbardziej to on lubi jak mu grye stopki albo sie smieje ze jest lobuzto sie tak chichra ze normalnie mozna sie posiakc ze smiechu))
a ja samolocik tez robie
ale najbardziej to on lubi jak mu grye stopki albo sie smieje ze jest lobuzto sie tak chichra ze normalnie mozna sie posiakc ze smiechu))
Podziel się: