reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

U nas również mostki, cmokanie i mlaskanie :-).
Do tego Niunia nauczyła się śpiewać.. :tak::-D.
Chyba rośnie mi w domu mała wokalistka :rofl2:.

reklama
Ach, no tak! Jest specjalne miejsce na wpisy z postępami:-)
Tuśka robi mostki i dziś zaczęła się przewracać z plecków na brzuszek.
Ssanie i wpychanie wszystkiego do buzi trwa już ze trzy tygodnie.
No i gadamy: ja do niej kilka słów, a ona język wystawia i robi "brrrr!" Boskie...:rofl2:

Bartek też wpycha wszystko do buzi nawet bluzeczke, a jak bawi się moimi rękami to i moje palce tam lądują!:-)
No i to gadanie i uśmiechy jak tylko zobaczy mamę lub tatę:-D

U nas również mostki, cmokanie i mlaskanie :-).
Do tego Niunia nauczyła się śpiewać.. :tak::-D.
Chyba rośnie mi w domu mała wokalistka :rofl2:.

podpisuje się pod wszystkim - a śpiewy to najbardziej rano lub jak dużo ludzi dookoła (chyba się popisuje :-)) dziś u rodziców prawie całą nasz wizytę "przegadała" (może się na mnie żaliła)

a w buzi tez ląduje co popadnie - teraz najchętniej pielucha i bluzka

A i jescze jedno, jak robię mu 'samolocik' tzn. podnoszę go do góry nad moją głowę to Bartek tak się śmieje że zaraz ja mam buzie całą mokrą ak mu z buziola kapie:-D

A i jescze jedno, jak robię mu 'samolocik' tzn. podnoszę go do góry nad moją głowę to Bartek tak się śmieje że zaraz ja mam buzie całą mokrą ak mu z buziola kapie:-D

u nas też tak - tylko ja sie nie podejmuje takich akcji - tata robi samolot i to on jest cały opluty!!!:-)

reklama
moj to znowu zaczal sie za kolanka lapac ostatnio i coraz wyzej nogi podnosi:)ja sie tak zastanawiam jak on ma to zrobic zeby wziac stope do buzi...bo przeciez to bedzie robil.tylko teraz sobie tego wyobrazic nie moge jakos:)
a ja samolocik tez robie
ale najbardziej to on lubi jak mu grye stopki albo sie smieje ze jest lobuz:)to sie tak chichra ze normalnie mozna sie posiakc ze smiechu:)))

Do góry