Zaniepokojona1010
Zaciekawiona BB
Poszłabym, ale niestety nie mam możliwości w tym tygodniu ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kreska wyszła od razu. Wyszłam do pracy i po powrocie zrobiłam zdjęcie. Wiem, do okresu jeszcze 3 dni, ale zastanawiające jest to, ze jakaś kreska wychodzi.Po jakim czasie zrobiłaś zdjęcie? I po jakim czasie wyszła kreska. Bo znowu wygląda na wyschniety jeżeli odrazu wyszła kreska to coś jest na rzeczy
Jeżeli kreska wyszła po upływie czasu to nieważny.
To jeżeli kreska odrazu wyszła to coś jest na rzeczyKreska wyszła od razu. Wyszłam do pracy i po powrocie zrobiłam zdjęcie. Wiem, do okresu jeszcze 3 dni, ale zastanawiające jest to, ze jakaś kreska wychodzi.
To jeżeli kreska odrazu wyszła to coś jest na rzeczy
pozytywny jeśli nie ma opcji na betę, powtórz test jutro/po jutrze. Powinna być już ciemniejszaKreska sprzed chwili
Zrobię rano i wrzucę zdjęciepozytywny jeśli nie ma opcji na betę, powtórz test jutro/po jutrze. Powinna być już ciemniejsza
trzymam kciuki!Zrobię rano i wrzucę zdjęcie
Dziękujętrzymam kciuki!