Cześć wszystkim! Może jest ktoś w stanie mi pomóc. Stwierdziłam, ze się starzeje a po ciąży wcale nie jest lepiej, bo zmarszczki nie tylko sa już przy czole ale widze też je przy oczach. Szukałam jakiegoś naturalnego kremu przez neta i dziewczyny radziły buatic ale nie ufam w sumie takim niesprawdzonym osobom bo jednak to jest jakiś wydatek i wolę wiedzieć czy faktycznie on działa czy lepiej sobie go odpuścić. Będę wdzięczna za każdą podpowiedz. Pozdrawiam!
reklama
Zaczarowany_Ołówek
Początkująca w BB
Wiesz że tutaj mogą cię też szpiegować i namierzać? xD Hahahaha
Ok, pożartowałam sobie to teraz do konkretów xD Co do działania to zależy jakie masz je głębokie bo jak są takie już dość mocno widoczne i są głębokie to wtedy pozostają zabiegi. Akurat ja smarowałam się na dość normalne zmarchy i poszło. Poza tym... nie licz że samo się wszystko zrobi xD Polecam joge twarzy dodatkowo robić codziennie xD
Ok, pożartowałam sobie to teraz do konkretów xD Co do działania to zależy jakie masz je głębokie bo jak są takie już dość mocno widoczne i są głębokie to wtedy pozostają zabiegi. Akurat ja smarowałam się na dość normalne zmarchy i poszło. Poza tym... nie licz że samo się wszystko zrobi xD Polecam joge twarzy dodatkowo robić codziennie xD
@Zaczarowany_Ołówek a masz moze jakies informacje co do skladu tego kremu? by sie cos mi tez przydalo tylko to ze raczej nie moge miec niczego drazniacego. masz moze zdjecie tego skiladu albo cos?
Zaczarowany_Ołówek
Początkująca w BB
Teraz nie mam ze sobą kremu żeby dodać zdjęcie ale to jedynie zrobie i dzisiaj jeszcze wstawie sklad tego kremu Z tego co patrze na stronie to masz tam ruszczyk kolczasty, koenzym Q10, topola czarna, żeń-szeń, lawenda itp. U siebie żadnych podrażnień nie widziałam Raczej skóra jest po prostu nawilżona i odżywiona.
@Zaczarowany_Ołówek ? Żyjesz? Jesteś moją jedyną nadzieją żeby by w końcu czegoś się dowiedzieć
Zaczarowany_Ołówek
Początkująca w BB
Zdjęcia niestety nie zrobie bo zapomniałam a obecnie musze kupić nowe opakowanko, ale znalazłam całe inci:
- Aqua,
- Propanediol,
- Glycerin,
- Hydroxyethylcellulose,
- Algin,
- Ruscus Aculeatus Root Extract,
- acanthopanax senticosus root extract,
- Lavandula Angustifolia Flower Extract,
- Populus Nigra Bud Extract,
- Paullinia Cupana Seed Extract,
- Lecithin,
- Propylene Glycol,
- D-Panthenol,
- Trilaureth-4-Phosphate,
- Sorbitol,
- Citric Acid,
- Magnesium PCA,
- Sodium Carbomer,
- Ubiquinone,
- Palmitoyl Tetrapeptide,
- Phenoxyethanol,
- Ethylhexylglycerin,
- Bezyl Alcohol,
- Santalum Album Oil,
- Rosa Damascena Flower Oil,
- Citrus Limon Peel Oil,
- Nelumbo Nucifera Oil
Magnesium PCA a po PL Pirolidynokarboksylan magnez jest po to by nawilżać, osuwać wolne rodniki, regenerować a nelumbo nucifera oil po polsku to po prostu wyciąg z kwiatu lotosu ^^ Co do niego to działa antybakteryjnie, nawilża skóre i działa ściągająco. Poprawia on również mikrokrążenie w skórze, także bardzo ok.
reklama
Podziel się: