reklama
@Otilia - KUPIŁAM W sumie na razie nie cały miesiąc, bo zamowiłam go chwile przed Bożym Narodzeniem ale jak na takie pierwsze efekty to bardzo mi się podoba jego działanie. Na prawdę wiele kremów przewinęło sie przez moje ręce ale ten chyba pozostanie na dłużej
@Pati28 - używam samego kwasu hialuronowego z mniejszych stężeniach. Miałam kiedyś taki w kremie i zupełnie nic mi nie dawał
@Pati28 - używam samego kwasu hialuronowego z mniejszych stężeniach. Miałam kiedyś taki w kremie i zupełnie nic mi nie dawał
I jak efekty po dłuższym czasie stosowania? Przymierzam się, żeby go kupić!@Otilia - KUPIŁAM W sumie na razie nie cały miesiąc, bo zamowiłam go chwile przed Bożym Narodzeniem ale jak na takie pierwsze efekty to bardzo mi się podoba jego działanie. Na prawdę wiele kremów przewinęło sie przez moje ręce ale ten chyba pozostanie na dłużej
Jakoś trudno jest mi uwierzyć w dzialanie kremów. Aczkolwiek skoro piszecie, ze jest skuteczny to naprawdę tak jest? Myślicie, ze pomógłby mi na moje zmarszczki na czole? Mam je spore i naprawdę mnie postarzają. Dlatego też zastanawiam się nad zapisaniem się na botoks. No chyba ze rzeczywiśćie jakiś krem jest w stanie je zniwelować. Chociaż ja osobiście takiego nie odkryłam
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: