reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kremiki, balsamy na nasze kraglosci

ja zakupilam oliwke + ziajke. Oliwka sie smaruje jak mi sie przypomni... Ziajka narazie stoi i czeka na lepsze czasy... wszystkie moje koleżanki - bardziej doswiadczone ciezarowki stwierdzily ze zaczely im wychodzic rozstepy dopiero jak sie zaczeły ziajką smarowac... wiec... dmucham na zimne :D jedynce co mi wyskoczyło to cellulit na tylQ.. ale M wciaż twierdzi ze jest sexowny więc nie zawracam sobie tym głowy.. :tak:

reklama
Mnie lekarz podlamal troche w poniedzialek. :eek: Powiedzial mi, ze jak juz teraz mam rozstepy, to pewnie jeszcze wiecej mi sie zrobi. :-( Milutko...:wściekła/y:

Abeja .... ja jestem codziennie wieczorem smarowana i masowana przez Jarka Ziajką i nie mam, ani śladu rozstępu :cool2: Dla mnie albo Ziajka działa, albo Jarek ma magiczne ręce.

Elżbietka .... co to ta mustella na poważne smarowanie i ile kosztuje ?

U mnie jak narazie, wbrew przewidywaniom lekarza, nie ma nowych rozstepow. Mam nadzieje, ze na tych 3 co juz mam sie skonczy. :zawstydzona/y:

Ja (odpukać) tez nie mam. A z moją zaawansowaną sklerozą pamietam może 2 x w tyg. ze trzeba się oliwką nasmarować

reklama
Ja niemiałam roztępów przez całą ciąże Sandrunią i na ok 2 tyg przed przewidywaną datą porodu mi wyskoczyły:wściekła/y: choć smarowała się 2 razy dziennie:tak: A teraz niemam nowych i mam nadzieję że już niebęde miała:wściekła/y:

Do góry