reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

Misia, jolek - super brzucholki.
Jolek, twój to chyba już dosyć nisko jest co? Chyba że po prostu taki kształt bo w końcu każdy inny.

Salsera coś w tym jest. Już jakiś czas temu próbowałam sobie cyknąć fotę komórką i patrzyłam że jakoś tak dziwnie w dół leci. Na tych fotkach już tego nie widać. Ale brzuszek jest niżej.

reklama
daria - super kolaż :-) Fajnie, że będą kolejne :tak:

kamcia - proszę o maila do darii :-)

jolka1989, ilonka, futrzaczek, karolqa, styna, jaipur, misia, jolek27 - śliczne brzuszki, takie okrąglutkie :-) futrzaczku - mam taki sam fason bluzki tylko w fiolecie ;-)

Ja już mam 16 kg na plusie, w tym 3 kg w ciągu tyg. :szok: Ale tak jak piszecie dzidziuś najważniejszy, karmiąc schudniemy a reszta - dietka i ruch.

Ostatnia edycja:
A mnie w szpitalu jedna nastraszyla, ze jej bratowa przestala karmic piersia po 3 miesiacach, bo podczas karmienia tak zarła na potege, ze zamiast schudnac to jeszcze bardziej przytyla :szok: ale to chyba byl jakis wyjatek, bo pierwszy raz slysze zeby rzytyc w czasie karmienia, a nie schudnac...

No a brzusie sliczniutkie wszystkie bez wyjatku.
Jolek ty juz prawie 36 tydz, wiec moze juz do porodu ci sie obniza co? Chyba jakos tak ze 2 tyg wczesniej moze sie opuszczac nie?

A to my na koniec 32 tygodnia :-)

IMG_0575.JPG IMG_0581.JPG
IMG_0578.JPG IMG_0566.JPG

W końcu mężulek zrobił nam sesję ;-)

reklama
Dzięki Dziewczyny :-) A sypialnia niestety nie nasza :-( stąd dopiero teraz nadarzyła się okazja do zrobienia fotek :-D

Do góry