reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

bubbles no ja wlasnie zauwazylam, ze na poczatku szybciutko mnie wywalilo, a teraz tak powolutku przybieram w obwodzie, mam nadzieje, ze nie bede nosic brzucha na kolanach :-D

reklama
Mandrzejczuk ja mam tak samo, na początku szybko mnie wywaliło, a teraz tak pomalutku mi brzuszek rośnie. Więc jest na dwie:-)

Dombar, mycha_00 , jolkaa,japur, anaiaw, ypra , mandrzejczuk , poziomki ,młoda piękna , daria (mam nadzieje że nikogo nie pominełam ) śłiczniaste brzucholinki teraz to one juz nam rosną w oczach i są tak pięknie ciążowe

Daria piekne zdjecie, bardzo fajnie zrobione. Musze meza namowic na podobne.
Ja lustra nie mam w domu chwilowo to nawet nie wiem jak mi ten brzuszek rosnie.

Miałam sie nie ważyć... ale jednak mnie podkusiło... +11kg po wczorajszych imieninach taty... sernik wychodzi bokiem, a inne pyszności drugim...
Jak sie 3 letnia Karolina (moja kuzynka - będzie młoda ciocia) dowiedziała, że w brzuchu mam dzidzie to nie odstępowała mnie na krok koniecznie chcąc sie bawić z Tymkiem, i gadała do niego a potem słuchała i macała, czy kopie czy śpi... Urocze to było, ale na dłuższą metę męczące...

A mi mąż pstryknął foteczkę jak jechałam w sobotę na zajęcia. Oto i one - 27 tydzień ;-)Troszkę niewyraźne,bo telefonem robił
Kopia Zdjęcie0620.jpg

reklama
Uh tak oglądam te Wasze brzuszki i aż mnie ściska, że takie fajne są i widzę figurki zadbane :)
No to w końcu przyszła i moja kolej... robione przed godziną na szybko, przez męża i w stanie nie ogarniętym, bo w łóżku leże chora.

O to i ja z moją Emilką :)

11.jpg 27t i 1dc :)

Ostatnia edycja:
Do góry