reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

Dariaa brzuszek śliczny i jak zwykle super pomysł na fotkę :))

Bra no u Ciebie w końcu widać,że to ciąża. Piękny brzuszek

reklama
paulineczka cofnęłam sie do poprzednich zdjęć i fatycznie to jest inne a myśląłam ze to samo bo po prostu stoisz w tym samym miejscu:tak:
chociaz wydaje mi się że w tym 22 tc miałaś lekko większy niż teraz. hihihi
może schudłaś:-p

daria super focia ,
bra nadal mały brzuszek:tak: ślicznie.. no i wogóle chudziutka jesteś ...
a najbardziej to mi się podoba że na każdym zdjęciu ustawiasz sie tak samo:-D:-D:-D

jak ja zauwazyłam to trochę się "zpączkowałam" i mi tak po całości trocę poszło:confused2: mam grubsze ręce, nogi... na twarzy jestem pulchniejsza:sorry:

Daria świetna fotka, no i brzuszek oczywiście
Bra no i jest brzuszek słodziaśny, a ta figurka cudo. Powiedz twój kolor skóry to naturalnie taki opalony czy smarujesz się czymś, bo ja już taka biała jestem że jakbym stanęła na tle białej ściany to bym się zgubiła.

ViKamciaG hehe.. jest trochę większy.. niż w 22 tyg. chodź na tym zdj. z 25 tyg. mam dwie bluzki.. Jedna zwykła i druga tunika troszkę grubsza.. i dlatego tak się wydaje.. ale i tak pomalutku rośnie:-D

kamcia heh to tak specjalnie ;) bo jak każde zdjęcie takie samo to fajnie widać różnicę :) pod koniec wykadrujemy zdjęcia i zrobimy zestawienie ;) będę chciała je wywołac i zrobic malej albumik, jak rosła od poczęcia ;)
styna moja skóra chyba dośc długo trzyma wakacyjną opaleniznę, bo nie smaruję się niczym, jedyne co, to często jem marchewkę z jabłuszkiem , więc może to to ;) Ale wydaje mi się, że "na żywo" wyglądam stosunkowo "jasno", może odcień mam lekko brzoskwiniowy :)

Ostatnia edycja:
reklama
fajny pomysł z tym zestawieniem fotek z kolejnych okresów ciąży, na ostatni miesiąc może zrobimy takie wspominki? jakie byłyśmy parę miesięcy temu filigranowe;-)

Do góry