reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Krągłości i okrągłości majówek 2011-zdjecia i waga

reklama
EwelinaD różnica w wielkości jest widać ze maleństwo rośnie i jego domek też :tak:

ania super sesja, najbardziej podoba mi się to zdjęcie przy "księżycu w pełni" super pomysł i świetne przeróbki ja tam weny na takie fajowe zdjęcia nie ma ale może jak bym miała takiego świetnego fotografa jak ty... ;-)

styna ślicznie wyglądasz!

ania własnie się zorientowałam, że jakimś cudem przeoczyłam twoje fotki ;/ wszystkie są świetne, bardzo fajne pomysły, a brzuszek cudny :))

ania86 - super sesja, fajne pomysły, no i piękny brzuszek :-)

styna - świetnie wyglądasz, brzuszek się powiększa :-) Przy okazji przypomniałaś mi, że mam zagrzebane w szafie ciążoweogrodniczki,muszę je wykopać ;-)

Piękne macie brzuszki. Mój brzucholek na razie jeszcze nie wystawiony na forum, ale nadrobimy to w najbliższym czasie i też sie pochwalimy 'małym' domkiem - w sumie już całkiem sporym bo w obwodzie ma 104cm...

reklama
to ja się tez pochwale :) nasz 28 tydzien :) mm.JPG

Załączniki

• 11.jpg
    11.jpg
    5,1 KB · Wyświetleń: 34
Do góry