reklama
wisienka87
Fanka BB :)
A co do tego kalkulatora to może źle wpisujemy i chodzi o wagę wyjściową sprzed ciąży, tak to by się zgadzało bo przy moim wzroście 170cm i wadze wyjściowej 68 powinnam w 9 m-cu ważyć do 80kg, tak wychodzi. A coś mi się kojarzy że tak książkowo to powinnysmy przytyć ok 12kg wciąży.
A to nasz 21 tydzień
No ja tak od razu wpisalam i wlasnie tak nie chcialam sie chwalic ze u mnoie wychodzi w normie. Juz sie zaczelam zastanawiac ze skoro wszystkie maja niedowage, a ja mam w normie to ze cos jest ze mna nie tak
alex, poziomki, dombar - cudowne Wasze brzuszki Zgadzam sie z reszta ze brzuszek poziomek bezkonkurencyjny, w koncu kreje w sobie dwa skarbusie a nasze tylko po jednym
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Alex duży już brzusio
Poziomki Twój brzuszek jest bezkonkurencyjny ale że to aż 119cm nie widać
A co do tego kalkulatora to może źle wpisujemy i chodzi o wagę wyjściową sprzed ciąży, tak to by się zgadzało bo przy moim wzroście 170cm i wadze wyjściowej 68 powinnam w 9 m-cu ważyć do 80kg, tak wychodzi. A coś mi się kojarzy że tak książkowo to powinnysmy przytyć ok 12kg wciąży.
A to nasz 21 tydzień
dombar slicznie wyglądasz zbrzuszkiem i też jest sporawy
a jesli chodzi o kalendarz to ja wpisałam wagę wyjściową i mam 7 kg niedowagi
jak wpisuję obecną to też mam niedowagę 6 i pół kilo
więc u mnie bez różnicy , bo ja tylko 3 kg przytyłam
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Dombar Ty też urosłaś!! (w pasie oczywiście)
U mnie nie widać cm bo mam 176cm wzrostu i się gdzieś to wizualnie rozchodziD
Ja wpisałam wage wyjąciową(chociaż teraz jest taka sama) i mam 5 kg niedowagi
U mnie nie widać cm bo mam 176cm wzrostu i się gdzieś to wizualnie rozchodziD
Ja wpisałam wage wyjąciową(chociaż teraz jest taka sama) i mam 5 kg niedowagi
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Tym bardziej że ja waże .......92kg
sroczka24
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny.. znow dlugo mnie nie bylo ;( ale to nie z mojej winy. Ja wkleje jakos zdjecia na dniach a co do kalkulatora to najpierw wpisalam obecna wage i wyszla mi spora niedowaga co mnie zdziwilo bo do szczypioreczkow nie naleze.. a pozniej jak wyczytalam ze moze chodzi o wage poczatkowa to zgluplam bo nie wiem co wpisac bo ze mna to bylo tak.. najpierw wazylam z 69 albo nawet 70 ale nawet jeszcze nie wiedzialam, ze zafasolilam potem zaczelam leciec w dol bo nie jadlam, zwracalam 3 razy na dzien. Zlecialam do 65kg dopiero w 4 mc zaczelam nabierac.. ale w sumie co bym nie wpisala to mam niedowage wiec jednak to jakas sciema bo mam 170 waze ok.70 a mnie pisze ze malo???
mandrzejczuk
mnie tam on humoru i tak nie poprawil...dzien przed sylwestrem na wizycie i gina mialam tylko 3,6kg do przodu, wczoraj na wadze domowej w ciagu tych niecalych 3 tyg doszlo znowu 3kg!!!!!!!!!!!!! Ku*rna mac gdzie i kiedy to wlazlo? To niemozliwe...chyba, ze to przez ta 3-dniowa sesje obzarstwa gdzie to pochlanialam po prawie pol kg dziennie pierogow z owocami i smietana z cukrem... zeby w 3 tygodnie nadrobic tyle samo co w pierwsze 5 miesiecy? Oj nie koniec z tym obzarstwem, bo faktycznie zażre malego ;-)
laski piekne brzucholki, jak sie ogarne to tez moze cos pstrykne
laski piekne brzucholki, jak sie ogarne to tez moze cos pstrykne
reklama
karolq8
Dziewczyny super brzuszki
poziomki rewelka
poziomki rewelka