Mamafasolki
Fanka BB :)
Dziewczyny - szczególnie te, które nie tak dawno termu urodziły - poszukuję opinii na temat koszuli do porodu. Wiem, wiem, jedna szkoła mówi byle co, druga proponuje misie, serduszka i takie tam, trzecia koszule męża. Żadna do mnie nie przemawia I z góry za takie propozycję dziękuję Szukam innych opcji i opinii na temat trzech produktów:
- koszuli do porodu - mamyginekolog (niestety, nie działa link) - długość, gniecenie się, zapinki, pranie po?
- koszuli MNC - Link do: Koszulka do porodu i karmienia piersią MNC I # XS róż - długość, zapinanie, materiał, pranie po?
- koszuli Granatovo - Link do: » super prezent!! sukienka do porodu granatOVA ważki - brak rozpięcia z przodu - jak bardzo przeszkadza? pranie po?
A może któraś z Was miała coś podobnego i chce się podzielić swoją inspiracją?
Z góry dziękuję!
- koszuli do porodu - mamyginekolog (niestety, nie działa link) - długość, gniecenie się, zapinki, pranie po?
- koszuli MNC - Link do: Koszulka do porodu i karmienia piersią MNC I # XS róż - długość, zapinanie, materiał, pranie po?
- koszuli Granatovo - Link do: » super prezent!! sukienka do porodu granatOVA ważki - brak rozpięcia z przodu - jak bardzo przeszkadza? pranie po?
A może któraś z Was miała coś podobnego i chce się podzielić swoją inspiracją?
Z góry dziękuję!