Aliseek
Zaangażowana w BB
Nie pocieszę Cię… jeśli teraz tak wyglada sytuacja to byłabym przerażona co będzie gdy urodzi sie dziecko. Po porodzie kobieta potrzebuje ogromnego wsparcia i nie mówię tu o finansach bo to najmniejszy problem. Mówię tu o wsparciu psychicznym i fizycznym. Teraz czujesz sie samotna w tym wszystkim a jakie uczucia będą Ci towarzyszyć przy kolejnej ciężkiej nocy. Nie będziesz miała siły i czuje, ze właśnie w tym momencie gdy będziesz najsłabsza Twój partner Cię dojedzie. Nie chce mi sie wierzyć z jakimi potworami kobiety sie wiążą. Podziwiam, ze zdecydowałaś w sumie sie sama na ciąże wiedząc jakim on jest człowiekiem. Jakim on będzie ojcem dla tego dziecka? Ja sobie nie wyobrażam ciąży w takiej atmosferze, ze ktoś mi wyrzyguje te wydatki itp i nie chce nic kupić dla dziecka. Co to za sknerus straszny. Mój mąż z tej radości to by wszystko kupił i nigdy nie wyliczalismy na dziecko bo tak to chyba jest, ze to szczęście przysłania te wydawane pieniądze. Nie myśl teraz o pieniądzach bo to czubek góry lodowej Waszej problemów. Pomyśl czy chcesz żyć u boku takiego zgreda. Idź na terapie i szukaj pomocy u najbliższych. Nie zostawaj z tym sama.