reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Hej nie jestem z Koszalina ale z okolic. Mieszkam w Darłowie i widzę że na forach nie ma kobitek z naszych okolic.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
tygrysek235
mama Dawidka
Czesc!czy sa tu jakies mamusie z Koszalina lub okolic?pozdrawiam serdecznie i licze na szybkie odpowiedzi
tygrysek235
mama Dawidka
witaj mim!ja jestem z Koszalina...wlasciwie to bylam bo od ponad poltora roku mieszkam w Szkocji ale obecnie jestem na "wakacjach" w Koszalinie u rodzicow..kurcze zalozylam podobny watek bo nie zauwazylam tego,przepraszam....
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
witam.ja jestem z koszalina
Cześć! Ja też jestem z Koszalina i już dawno założylam taki wątek. Niestety nie było na nim nikogo oprócz mnie!;-) Dobrze, że ktoś jeszcze się pokazał. Ja określam nasz rejon mianem Babyboomowej pustyni;-)
Kobitki z Koszalina i okolic udzielajcie się! ja juz wpisuję sobie ten wątek do ulubionych.
Kobitki z Koszalina i okolic udzielajcie się! ja juz wpisuję sobie ten wątek do ulubionych.
mim
Fanka BB :)
Zatem jest nas już całkiem sporo... ;-) Może poznamy się jakoś (na tyle na ile jest to możliwe w tym momencie i na ile chcemy)? Może coś o swoich rodzinkach, pracy, o tym co nam sprawia przyjemność i oczywiście o naszych maluszkach...
Ja należę do stosunkowo młodych mam, bo nasz synek dziś ma dopiero 26 dni, przez to nie pracuję, a całą swoją uwagę i serce poświęcam dwóm najważniejszym mężczyznom mojego życia :-)
Mam nadzieję, że rozwiniemy nasz wątek i wszystkie będziemy tu częściej zaględać.
Tymczasem pozdrowienia dla wszystkich.
Ja należę do stosunkowo młodych mam, bo nasz synek dziś ma dopiero 26 dni, przez to nie pracuję, a całą swoją uwagę i serce poświęcam dwóm najważniejszym mężczyznom mojego życia :-)
Mam nadzieję, że rozwiniemy nasz wątek i wszystkie będziemy tu częściej zaględać.
Tymczasem pozdrowienia dla wszystkich.
Oj to faktycznie maluszek. Ja jestem już na tym etapie, ze chciałabym już drugiego bobaska. Córcia (Pola) za ponad m-c skończy 2 latka. Jak to piszę, aż nie mogę uwierzyć, że to już. Szok minęło jak z bicza trzasnął.
Cóż o mnie. Mieszkam w Koszalinie, jestem przed 30 Córcię urodziłam w maju 2006r. od września 2007r, wróciłam do pracy. Więcej może jak lepiej się poznamy
No to wasza kolej.
Cóż o mnie. Mieszkam w Koszalinie, jestem przed 30 Córcię urodziłam w maju 2006r. od września 2007r, wróciłam do pracy. Więcej może jak lepiej się poznamy
No to wasza kolej.
Ostatnia edycja:
reklama
mim
Fanka BB :)
Niestety cisza.............Buuuuu- cisza.
Ale my dwie wyraźnie jesteśmy zainteresowane, więc może z czasem trszkę bardziej rozkręci się nasz wątek.