reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kosz

:-)
Odkryłyśmy to niedawno z koleżankami. Warte polecenia dla ciężarnych, mam, które chcą ćwiczyć z dziecmi albo same i zostawić dziecko pod opieką. W Częstochowie. www.rsf.info.pl

reklama
My mieliśmy Coneco toledo,na początku strasznie chciałam x-landera,ale cena prawie dwa razy była taka,teraz różnice chyba są mniejsze. Ja byłam zachwycona tym wózkiem. Moje dziecko jeździło w nim 2 lata i gdyby nie to ,że ma wzrost 3 latka to by nadal nim jeździł.Wózek bardzo zwrotny,wygodny,super sprawował się na nierównościach,krawężnikach i innych utrudnieniach. Spacerówka rozkłada się na płasko,co jest ważne,bo moje dziecko miało 4 miesiące jak już gondola była za mała,tak mi rósł synek. Bez wahania mogę polecić toledo

witam

mam do sprzedania:
łózeczko KLUPŚ z materacykiem kokosowo gryczanym

Pościel feretti z wypełnieniem 3cz

wózek mutsy 4rider spacerówka z torbą i śpiworkiem na nóżki

łóżko kritter ikea niebieskie z materacem

cena do dogadania :)
prosze pisać na priv

Załączniki

• lapin.jpg
    lapin.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 99
Zapytanie ;> Administrator... strony domowej ;Stop przemoc wobec dzieci i młodzieży> wzywa > http;//gregorin1.w.interia.pl> ; `..Jeśli chcesz pomóc dziecku, poniżej znajdziesz informacje natemat> tego, co możesz zrobić.!!!!!!.............Proszę o pomoc szczególnie> finansowa i wszelką rodzaju np ubrania ,czy wszelkiego rodzaju pomoc> ;podreczniki do szkoły i itd....... _______________________ Dom dziecka> Rodzinny potrzebujący pomocy - -------- ..RODZINNY DOM DZIECKA 2...> 42-280Częstochowa ul.Kolorowa82 tel .34 3618360 .. tel kom 602 128 105> konto bankowe ; ING BS O CZESTOCHOWA 45105011421000002301533820

Podnoszę temat...mamusie Częstochowskie powiedzcie proszę jak u nas w mieście wygląda sprawa ze żłobkami? mamy tylko te dwa państwowe czy powstały też jakieś prywatne? Kojarzę Aniołkowo...ale czy tylko ono jest?
Niedługo trzeba myśleć o powrocie do pracy, więc będę wdzięczna za wszelkie informacje.

Zwracam się do Was z gorącą prośbą o pomoc.
Jestem w ciężkiej sytuacji, poszukuję pracy. Najlepiej w domu. Jestem krawcową. Mogę więc szyć dla jakiejś firmy itp. Podejmę się również innej pracy takiej jak składanie jakichś różańców czy coś w tym stylu.
Mój mąż stracił pracę, a za miesiąc będę mamą. Dlatego proszę o pomoc w poszukiwaniach:)

reklama
Jeśli chodzi ci o żłobek (czyli miejsce ze statusem żłobka, a co za tym idzie wysokie wymagania ze strony sanepidu itp.) to tak, są tylko dwa. Inne "przechowalnie" dzieci- czyli wszelkie klubiki, które porównują się do żłobka czy przedszkola-takich jest sporo, ale weź pod uwagę,że bez problemu może to otworzyć każdy, wystarczy tylko kasa. Kadra, jakość jedzenia itp. nie jest w tych "przedszkolach" w żaden sposób kontrolowana.

Do góry