reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kosz

Witajcie dziewczyny.
Ja zamiast się grzecznie przywitać, od porad zaczęłam ;)
Mam na imię Agnieszka, jestem mamą dwóch chłopców - 3,5 letniego Mikołaja oraz dwumiesięcznego Tymona. Jestem oczywiście z Częstochowy :)

reklama
W imieniu kampanii People Projects,
zapraszam wszystkie mamy do dyskusji.
Tematem głównym dyskusji będą codzienne problemy mam mieszkających
w Częstochowie.

Co Wam przeszkadza w Waszym mieście?
Co chciałybyście zmienić?

Może łącząc siły, uda Nam się coś z tym zrobić.
People Projects – specjalna aplikacja na Facebooku, powstała po to
aby zachęcić ludzi, takich jak Wy do brania spraw we własne ręce.

Zapraszam do dyskusji!

Witam dziewczyny
Może Wy mi pomożecie bo i już zgłupiałam, jestem na etapie kupowania wypełnienia do łóżeczka (120X60) i zastanawiam się jakie wymiary kupić, kuzynka podpowiedziała mi żebym kupiła tą większą 135X100 ale nie wiem czy nie będzie ona za duża:szok:. Sama już nie wiem bo różne są opinie na ten temat. I pod jakim kątem wybrać skład kołderki, żeby mi się z nią nic nie zrobiło po praniu.
Dziękuję za pomoc

Witaj, witaj Majka:)
No a teraz wracając tak do tych fotelików. Czy znacie markę Romer? Widziałam, że maja w Entliczku promocje na foteliki tej marki, ale jakoś nie słyszałam o nich wcześniej. Może któraś z was ma sprzęt tej marki i mogłaby mi napisać jak się sprawuje. Cenowo nawet nie jest taki drogi, a wygląda całkiem nieźle. No ale na razie czekam na wasze odpowiedzi.

Kupiłam tą większa kołderkę i niepotrzebnie bo dzidzius jest za mały na taką dużą pościel, musi poczekać aż urośnie, teraz kocyk i rożek robi za kołdrę.

Ostatnia edycja:
Ja też zakupiłam kołdrę ta większą :D dopiero po dokładnym zastanowieniu się stwierdziłam ze za duża troszkę, no cóż teraz to już po fakcie ..... w chłodne noce i dnie można wziąśc na pół i wykorzystac jako pierzynę :D

reklama
Do góry