- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
sylwialublin
Mamusia Kubusia
Witaj ja zapisalam swojego synka na wyzynna do przedszkola nie wiem jakie beda oplaty ale napewno nie duze bo to nie jest prywatne przedszkole...nie powinno przekroczyc 250 zl
Marta1981
Rodzyneczka
uikll
Przygotowanie dzieci do pójścia do przedszkola w naszej Akademii
- zapisz wstępnie swoje dziecko już dziś -
- zapisz wstępnie swoje dziecko już dziś -
KONTAKT: zapisypcr@gmail.com
Witam wszystkich,
niebawem otwieram psychologiczno - edukacyjne centrum stymulacji rozwoju u:
· dzieci w wieku przed-przedszkolnym
· dzieci w wieku przedszkolnym
· dzieci w wieku szkolny
· młodzieży
· osób dorosłych.
1.DZIECI W WIEKU PRZED-PRZEDSZKOLNYM , PRZEDSZKOLNYM
*** Zajęcia będą przebiegały w 10 osobowych grupach po 90 minut zegarowych (w tym 15 minutowa przerwa)
W zajęciach uczestniczą także Rodzice – są oni partnerami dla swoich dzieci w trakcie wykonywania poszczególnych ćwiczeń i zabaw.
FORMA PRACY:
· swobodna zabawa,
· powitanie, dziecięca lista obecności,
· zajęcia ogólno-rozwojowe, psychologiczno-edukacyjne, obcojęzyczne
· krótka przerwa,
· zajęcia twórcze, rytmiczne
· pożegnanie, wyciszenie
CEL:
· wspieranie indywidualnego rozwoju dziecka w zgodzie z jego indywidualnymi potrzebami, wrodzonymi zdolnościami i potencjałem rozwojowym w przychylnym, bezpiecznym i zdrowym dla niego otoczeniu;
· wzbogacanie intelektualnego rozwoju dziecka i kształtowanie jego osobowości;
· i wiele innych .... - o szczegóły zapytaj e-mailem: zapisypcr@gmail.com)
2.DZIECI W WIEKU SZKOLNYM , MŁODZIEŻ
*** Zajęcia będą miały charakter spotkań indywidualnych po 60 minut zegarowych
FORMA PRACY:
- warsztaty, ćwiczenia, konwersatoria psychologiczno-edukacyjne
CEL
· ogólna diagnoza potrzeb i zasobów dziecka oraz analiza wyników diagnozy,
· tworzenie indywidualnego planu rozwoju psycho- edukacyjnego dla dziecka,
· kompleksowe wsparcie w zakresie rozwoju wszelkich kompetencji dziecka w sferach: poznawczej (intelektualnej, emocjonalnej (uczuciowej), behawioralnej (działaniowej)
· i wiele innych .... - o szczegóły zapytaj e-mailem: zapisypcr@gmail.com)
3.OSOBY DOROSŁE
*** Zajęcia będą miały charakter spotkań indywidualnych po 60 minut zegarowych
FORMA PRACY:
- warsztaty, ćwiczenia, konwersatoria psychologiczno-edukacyjne
- poradnictwo i wsparcie psychologiczne,
Zajęcia i spotkania będą się odbywały od poniedziałku do piątku w następującym wymiarze czasowym: 9:00 - 20:00 oraz w soboty w następującym wymiarze czasowym: 9:00 – 17:00
Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny
Postanowiłam zacząć ten wątek ponieważ w dzisiejszym świecie temat zdrowia jest bardzo ważny. To co jjemy, jaki tryb życia prowadzimy powoduje że musimy dbać o nasze zdrowie a z wiekiem coraz bardziej. Dzisiaj każdy dobrze wie że w tym co jjemy nie ma tych wartości odżywczych które powinny być a co za tym idzie odbija się to na nas i naszym samopoczuciu. Już małe dzieci mają problemy począwszy od skóry na poważniejszych kończąc. Ten temat bardzo mnie interesuje dlatego zajmuję się analizą pierwiastkową tkanki włosa i odpowiednią suplementacją witaminami naturalnymi a nie syntetycznymi z apteki które jeszcze bardziej szkodzą niż gdyby nie stosować zadnych. Jeżeli któraś z Was byłaby zainteresowana jak wygląda taka analiza lub chciałaby ją zrobić kontaktujcie się ze mną iwonka.wer@interia.pl
Postanowiłam zacząć ten wątek ponieważ w dzisiejszym świecie temat zdrowia jest bardzo ważny. To co jjemy, jaki tryb życia prowadzimy powoduje że musimy dbać o nasze zdrowie a z wiekiem coraz bardziej. Dzisiaj każdy dobrze wie że w tym co jjemy nie ma tych wartości odżywczych które powinny być a co za tym idzie odbija się to na nas i naszym samopoczuciu. Już małe dzieci mają problemy począwszy od skóry na poważniejszych kończąc. Ten temat bardzo mnie interesuje dlatego zajmuję się analizą pierwiastkową tkanki włosa i odpowiednią suplementacją witaminami naturalnymi a nie syntetycznymi z apteki które jeszcze bardziej szkodzą niż gdyby nie stosować zadnych. Jeżeli któraś z Was byłaby zainteresowana jak wygląda taka analiza lub chciałaby ją zrobić kontaktujcie się ze mną iwonka.wer@interia.pl
Ostatnia edycja:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: