reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kosz na śmieci

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
zgadzam się !!
przy kolejnych ciążach także będę chodziła na usg do doktora Chołubka :) 100% profesjonalizmu :)

nasza Gabi ujawniła się dopiero w 30stym tygodniu :) to było nasze drugie usg 3/4D niestety była bardzo wstydliwa i nie chciała pokazać buziaczka widzieliśmy ją tylko z profila ;)

reklama
Witam jestemy fotografami specjalizujacymi sie w fotografii portretowej, mody.

Chcielibysmy poszerzyc swoje doswiadczenia fotograficzne o zdjecia brzuszkowe, w zwiazku z tym proponuje profesjonalna sesje brzuszkowa dla przyszlej mamy w mc 7-9 gdyz wtedy brzuszek jest najlepiej widoczny.

Sesja odbyla by sie u Ciebie, lub u mnie (wg Twoich preferencji) przy oswietleniu studyjnym, wraz z drugą fotografką Eweliną Moniuszko (Ewelina Moniuszko Photography), która również jest przyszłą mamą :)

Sesja odbyla by sie w ubraniu, lub bez w zaleznosci od Twoich preferencji. Gwarantujemy przyjazną atmosferę, i - co najważniejsze - piękną pamiątke z Twojego pięknego stanu - wysokiej jakości fotografie. Oferta jest tylko dla jednej kobiety (chyba że chcesz przyjechać z ciężarną koleżanką), chodzi o to, że mamy w planach zrobić 1 sesję bez żadnych opłat w ramach powiększenia swojego portfolio.

Nie musisz być piękna, więc nie przejmuj się, że sobie nie poradzisz, lub się do tego nei nadajesz to w naszej kwestii jest sfotografowanie Ciebie jak najpiękniej. Poniżej próbki z tego typu zdjęć naszego autorstwa. [video=youtube;iMZfUb3YS1g]http://www.youtube.com/watch?v=iMZfUb3YS1g[/video]
amelka..jpg3..jpg1..jpgamelka3..jpgamellia6..jpgamelka2..jpg
Sesja na terenie Lublina.

Prosimy pisac na maila; sszymanski.photo@gmail.com

Ostatnia edycja:
żałuję że nie jestem w ciąży bo z chęcią skorzystałabym z takie oferty :)
ale może przy następnym dziecku ;)

jaki jest koszt takiej sesji ??

cudne zdjęcia :)

witam, dziękujemy. Póki co stawki za tego typu zdjęcia jeszcze są nieustalone, ponieważ na codzień zajmujemy się fotografią mody, portretową, oraz metamorfozami, bo w tych dziedzinach mamy już doświadczenie. Jako, że zaszłam w ciąże zaczęliśmy próby w tej dziedzinie (fotografia ciążowa) i póki co bardzo nam się to spodobało, ale jako, że mamy jeszcze małe doświadczenie praktyczne w tej dziedzinie nie jesteśmy w stanie zorientować się ile wynosi zużycie sprzętu i ile pracy przy takiej sesji, stąd zresztą nasza powyższa propozycja :) Pozdrawiam Ewelina Moniuszko

taka sesja to wspaniała pamiątka :)
ostatnio moja koleżanka miała taką sesję - fantastyczne zdjęcia :)

życzę powodzenia i mam nadzieję że znajdzie się chętna :)

reklama
Witam jak w temacie szukam pracy jako niania przy mojej corce godziny i wynagrodzenie do uzgodnienia.Wiecej inf na gg 3480987 lub wiadomosc na bb prosze wysylac .:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry