reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kontrola wagi

U mnie na udach coś sie zbiera, ale cieżko stwierdzić co to jest. Woda na 100% mi sie zbiera bo mi ręce cierpna po nocy i czasami w ciągu dnia.
Spoko nie ma co narzekać po ciąży przejdzie;) ja i tak sie dobrze czuje wiec nie ma co.

reklama
A to mi się chyba zatrzymuje woda tez mi wszystko cierpnie po chwili jak krzywo leże siedzę itp
Ja mam teraz 31.03 wizyte i sie dowiem ile synek przytył :) Ostatnio ginekolog mówił że raczej będzie z tych większych dzieci. Jestem ciekawa od czego to jest zależne. Ja się urodziłam 62cm/4600 waga mąż 56cm/4900 pierwszy synek 56cm/4300.

A to mi się chyba zatrzymuje woda tez mi wszystko cierpnie po chwili jak krzywo leże siedzę itp
Ja mam teraz 31.03 wizyte i sie dowiem ile synek przytył :) Ostatnio ginekolog mówił że raczej będzie z tych większych dzieci. Jestem ciekawa od czego to jest zależne. Ja się urodziłam 62cm/4600 waga mąż 56cm/4900 pierwszy synek 56cm/4300.
31.03??
a nie 31.01?:p

Z tego co ja sie naczytałam to przeważnie dziecko ma podobne gabaryty do matki jak była noworodkiem, ale oczywiście ze moze być roznie. I chyba nie ma na to reguły.
Mama 90 to powiem Ci ze Ty duża dziewczyna byłaś:) moja znowu raczej bedzie z tych mniejszych.

my z mężem też duzi się rodziliśmy :) ciekawe, jaka młoda nasza będzie
a jaki masz ostatni pomiar dziecka? z którego tygodnia?

reklama
Do góry