reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do zdjęć naszych maluszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
DZIEKUJĘ ZA WSZYSTKIE CIEPŁE SŁOWA
A Bartus to ssaczek jaich mało i trochę go smoczkiem oszukuje by mi na cycusiu ciągle nie wisiał a i moje piersi już to odczuły i musze dać im też wytchnąć ;-)
Asencja i Dziuba pięknośći z dzieciaczków.I wydają się takie pulchniutkie w porównaniu z moim kurczaczkiem ;-)

reklama
Dziuba Milenka jest piękna i jak patrzy w obiektyw! Asnecja Michałek ma słodką minkę i czapę też rewelacyjną przystojniak :tak:
Magda Twój Bartuś jest podobny do mojego Wojtusia- poważnie ;-) i też taki amator swoich rączek hihi

Kasiula ja jeszcze raz pragnę powiedzieć, że Twój Skarb jest śliczny!

Ostatnia edycja:
Asnecja, Dziuba, Sińka, Kasiula śliczne maluszki :-)
Asnecja mam wrażenie, że Michałek to skóra zdjęta z Ciebie :-)
Magda to Bartuś już od pierwszych chwil życia panienkami otoczony, takiemu to fajnie :-)

Hehehe no pewnie bo na porodówce tez lezałam z dziewczyną która pół godziny przede mną urodziła córę i Bartus nawet z panienką tu po przyjściu na świat leżał sobie obok

reklama
Sińka Kasiula Kardamon - nie mogę się napatrzeć na zdjęcia Waszych dzieciątek, są takie cudne. I przez to coraz bardziej nie moge się doczekać swojego ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry