reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

reklama
angie - piękną masz rodzinkę! Kingusia jest prześliczna i jakie ona ma zawsze fajowe mycki! Ten Wasz maxi cosi ma dużą gondolę, prawda?
PS zazdroszczę długich, gęstych włosów - moje teraz przypominają pióra :-/
Fotografie są świetne od razu widać fajną jakość, jakim obiektywem robiliście?

Gola dzieki bardzo :zawstydzona/y:. Tak gondola jest bardzo duza, chyba jeszcze sporo z niej pokorzystam. Co do wlosow to mase ich ostatnio stracilam, mam nadzieje ze juz przestana wypadac. Obiektyw mam taki jaki byl w pakiecie, nic specjalnego Nikkor 18-55, przydaloby sie cos lepszego, tesc polecal 18-200 ale ceny powalajace.

Margo Lenka jest cudna!! I jaka duża dziewczynka z niej!!!
ankusch Martynka jest kochana, ma świetne włoski hehe!!! I je baaardzo ładnie:-D Maja tez by najchętniej sama jadła:tak:
angie super zdjęcia!! Tworzycie super rodzinę, widać ze Kingusia jest z Wami szczęśliwa!! Powiem Ci ze rośnie jak na drożdżach!! jest przecudna!!!!! A Twoje piękne włosy też zauważyłam!!!! A to są miejsca gdzie zawsze spacerujecie?? ięknie tam!!

onanana niestety te miejsca nie sa blisko mnie, dwa z nich sa 20 km od mnie a ocean 80km wiec trzeba jechac by pospacerowac, niestety kolo mnie prawie wogole nie ma miejsc na spacery :-(

angie - ja też go miałam z korpusem, tesc ma racje 18-200- jest super szeroki, przede wszytskim duuuzo jasniejszy! Ja do mojej 60ki mam jeszcze dodatkowo stałkę, ale niestety muszę na nim ostrość ręcznie ustawiać , a robiąc zdjecia Poli - graniczy to z cudem, bo mała tak się rusza ;) Ale jakość zdjęć od razu jest znacznie lepsza ( jest b. jasny F1,8). A kaski na razie na jakis dobry obiektyw szerokokątny brak :-(
PS ta stałka jest idealna do portretów :)
mycha- śliczna jest Wasza Nadia! Na każdym zdjęciu taka uśmiechnięta i pogodna! Strój na siłkę najlepszy :-D:-D, a impreza z kumplami widać udana.
PS co to za fajowy kumpel ten pierwszy z lewej??:) / super misio

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry