reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

andrzelika Alanek rosnie oj rosnie !!! i super go widziec a jak sie bawi stopami fajnie :-)
onanana Majunia wyglada bosko !!!! a w tym wozeczku jak ona slicznie wyglada te oczka a te usteczka jakie ma sliczne :)

reklama
Andrzelika Alanek to już duży kawaler, jaką poważną minkę zrobił!
Onanana Majunia ma śliczne rumiane policzki, jaka fajna czapunia, mała strojnisia :-)
Ps.Mamy taki sam gryzak tylko różowy ;-)

Ale śliczne te dzieciaczki, jakie już są duże, radosne, uśmiechnięte:-)

onanan
oj mała modelka Wam rośnie
andrzelika duży jest już Alenak
ankusch Martynka śliczne wygląda z tatusiem, silna dziewczynka
martttika śliczne wyglądacie razem
Filipkowa mama śliczna rodzinna foteczka tylko tatusia brak
Mycha, Nadiia zadowolona,super
Gola ślicznie wyglądacie
Helenka sesja w okularkach się udała

katrinka super macie tą sesję, fajna pamiątka

onanana - ale Wam córa śmignęła!!!!!! Śliczna jest ! I jakie słonko na fotkach , aż miło popatrzeć :-) Bawimy się podobnie, ale mnie strasznie "cysie" bolą jak młoda na mnie leży, też tak macie?

andzelika ale ci kawaler rośnie ho ho ;-)
onanana Majuśka twoja śliczna dziewczyneczka :-)hehhe moja w wózku też tak siedzi aa jakie oczy robi wielkie na świat :-)
Zabawy z mamą są super widać po Mai :-) My też tak wariujemy ...
gola tak mnie tez tak cycochy bolą :baffled:
Ssabrinaa ale wam zazdroszczę takiej pogody,Sami super jak leżakuje na świeżym powietrzu mmm..bez kurtki,czapki my też tak chcemy:happy: A trasę na spacer masz super u nas to nie ma gdzie pójść wszedzie samochody i smród..

Ostatnia edycja:
Ssabrina rany ale pięknie!!! No super po prostu!! Teraz jak będziesz pisała o spacerku, będę widziała Waszą śliczną trasę:tak: A Sami na kocyku super!! Ile u Was jest stopni??

Dzieki kochana :-) a stopni kolo 20 w samo poludnie to i nawet pewnie powyzej 20 ale Ja nie wiem dokladnie bo brak termometra u mnie w domu ale jest cieplo bo ludzie w spodenkach i bluzkach na ramiaczkach albo w sukienakach chodza,wiec jest cieplo :-D

jejku jak te dzieciaczki rosną!
Wszystkie bez wyjątków są przeurocze! I coraz większe;-) A tak nie dawno jeszcze pierwsze zdjęcia wstawiałyśmy :-) Leci czas, leci :baffled:
sabrina u Was rzeczywiście super pogoda :-)

Ankusch Martynka śłicznie główkę podnosi, jest bardzo silna;)

Andrzelika kochana Alanek już duży chłopaczek jest;) Fajniusi;)

Onanana Majusia widać szczęśliwa jak mamusia się z nią bawi;) Śliczna dziewczynka;)

Sabrinko pozazdrościć tej pogody,naprawdę;) Sami jak fajnie leży na kocyku uroczy chłopczyk;)

reklama
Ssabrinaa wooow, ale u WAs cieplutko i jakie cudne tereny macie do spacerowania! :) Uwielbiałam te ang parki:tak: Sami jest Boski, jestem zakochana , muszę Go w końcu na kompie pokazać Poli - Patrz Pola to Twój przyszły mąż, a mój zięć ;-):-D:laugh2::laugh2::-D:-D:tak:

Do góry