reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

Dziewczyny wszystkie maluszki sa sliczne,urocze i kazde inne i jak sie szybko zmieniaja te nasze kruszyny :-D
Aneczka Zosia jest urocza a w tej opasce wyglada bosko :-D
mycha Nadinka jak zwykle usmiechnieta od ucha do ucha,smieszek z niej jest kochany :-D
katarek Wojtusia zlapal juz nalog BB !!!!:-D
Julianna Aleks wyglada slicznie,sliczny jest i widac ze spacerek mu sie podoba ;-) sliczny kolorek wozka macie ;-)
filipkowa mama slicznotka z Zuzi jest a jaka powazna minke ma :-)
Angun Arturek rosnie a sie zmienia jak nic,slicznie wyglada :-)
Gola Polunia jak zwykle uroczo wyglada!!! sliczne jestescie kobitki ;-)

reklama
aneczka87 Zosia ślicznie wygląda w opasce, wale nie jak chińczyk :)!!
mycha Nadia ma piękny zalotny uśmiech, i cudowny z niej pucułek :) jest szansa, że ten kolorek oczu już jej zostanie ;)? BO wygląda oszałamiająco :)!
katarek85 Wojtuś bardzo zaczytany widać, najwyraźniej z zawzięciem szuka sobie narzeczonej wśród listopadowych dziewuszek ;) A jego uśmiech jest bezcenny, aż sama się uśmiechnęłam na ten widok, piękny szczery uśmiech u dziecka to coś, co uderza głęboko w serce i poprawia nawet najgorszy dzień, prawda :)??
filipkowa mama Zuzia ma PIĘKNE wielkie sarenkowe oczy :)!! Po mamusi ;)??
Agun rośnie Ci mały łamacz serc, Twój Arturek ma spojrzenie, które za 20 lat pęknie rozmiękczać kobiecie kolana :D:D Nawet jak jest spłakany i wsciekły na czapajkę :p Ps, mój też się piekli przy ubieraniu czapek :)
gola Polcia ślicznie wystrojona na spacerek :) Mąż jak dumnie i delikatnie trzyma swoją kruszynkę hihi, córeczka tatusia :)?? A Ty kochana masz przecudną fryzurkę!! Balejage na medal, aż sama zatęskniłam za takim misz maszem kolorów na głowie :)!
Ssabrinaa Sami jak zawsze wygląda do schrupania :D! Ależ on ma czuprynkę, mój łysolek wciąż może się pochwalić jedynie meszkiem :p A jaki jest Twój skarb zapatrzony na Ciebie w tym wózeczku, widać, że mama całym światem jego jest w tej chwili :):) Piękny synuś, a i Ty wyglądasz kwitnąco :)! A co do koloru wózka- ponoć to dodatek do starej kolekcji, tej przed Laretem, widziałam wiele Tako Mohican, ale ani jednego w tym kolorze do tej pory, to pocieszające ;) CHoć przyznam się po cichu, że miałam straszną chrapkę na ten kolor: http://photos02.istore.pl/22967/photos/big/9281993.jpg

Ostatnia edycja:
Julianna dzieki kochana,i faktycznie synek jest ostatnio caly czas taki wpatrzony w mame jak w obrazek nawet jak jest u taty na rekach to tak kreci glowa i szuka mnie ze szok,on sie z nim bawi a glowa i oczka patrza na mame :-D A kolorek ten drugi tez ladny ale ten co macie szczerze bardziej mi sie tez podoba ;-):-D

julianna - mnie sie ten, ktory masz tez podoba bardziej :tak:, Wasz Aleks baaardzo urosl:tak:
PS a ja mam odrosty chyba z 4 cm - nie robilam wlosow z 2,5 m-ca , 3? robie zawsze jeden kolor + pasemka jasniejsze
PS II Ssabrinaa - Wasz Sami boski! Wy z mezonem tez super wygladacie:) i jak u Was tez cieplutko i slonecznie:)

Ostatnia edycja:
Gola już chyba pisałam, że z Polą jesteście super laski, mała modnisia wam rośnie, całkiem jak mamunia :-)
Ssabrina Sami jak zwykle uroczy, nie dziwie się, że tak wpatruje się w mamusię, widać, że macierzyństwo ci służy!!!
Julianna fajny ten twój podróżnik, jak mój też na spacer z mońkiem wyrusza :-)

A ja dziś spóźniona z komentarzami aż od 9 marca szok i wstyd!

Margo Lenka ma śliczne lale;) A jakie fajne duzie oczęta robię do aparatu;)
Czapolinda śliczna!;)

Winki Oluś ślicznie się sam bawi na macie tylko pozazdrościć bo moja to chce wiecznie towarzystwa...

Martttika Filipek jaki duży! Ale podobny do mamuni;) Śliczny chłopaczek;)

Aneczka
ale Zosia ma fajniutkie pucałki;) Chyba nasze dzieci mają teraz taki okres puciowatych policzków i grubiutkich nóżek bo moja ma takie same jak Zosieńka;) Zosia ślicznie leży na brzusiu i jaka dłuuuuga;)

Mycha Nadinka to śliczny śmieszek;) Pięknie leży na brzuniu;)

Katarek widać, że Wojtuś to mały komputerowiec;) Od małego już wie do czego komputer służy;D Wojtuś ma fajnego konika;)

Julianna Aleks jaki duży chłopaczek się zrobił;) Śliczny! Aleks jak grzecznie leży na spacerku;)

Filipkowa Mama Zuzia ma piękne duże oczy! Ojj będzie na te oczka łapać chłopów jak dorośnie!;)

Angun Arti jaki duży chłopak! Ślicznie Wam urósł;) Kolejny przystojniaczek;)

Gola Ty i Polunia jesteście śliczne! Nie mogę się napatrzeć na Was;) Tatuś widać, że dumny jest ze swoich kobiet!;)

Sabrina Sami ma piękną fryzurkę;) Bujna fryz to podstawa! ;) Ślicznie wyglądacie;)

margo Lenka ma śliczne lalusie!!! I czapusia tez bardzo ładna!! A Lenka jest przesłodka!!!
Winki Olis jest kochaniutki!!!
Martttika ale Fifi się skupia nad tym słoniem hehe Mały slodziak!!
Aneczka Zosia jest prześliczna!! A ta miejscówa na łóżku u rodziców bardzo przytulna:-D
Mycha Nadinka jest prześliczna i jaka wesolutka!!
Katarku ale z Wojtusia komputerowiec, widać że się na tym zna:-D Słodki chłopczyk!!!
Julianna słodki wesołek z Aleksa, a na spacerku prezentuje się super!!
Filipowa mama Zuzia jest prześliczna!!!! Kolejna śliczna dziewczynka do nas dołączyła:-)
Angun ale z Artiego przystojniak!!! Do kogo on jest podobny bo rysy twarzy chyba inne niż u Ciebie??
Gola wszyscy prezentujecie się super!!!! Gola jest prześliczna!!! I chyba do taty podobna??
Ssabrina super wyglądacie na spacerku!!! Sami jest prześliczny!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny ale te nasze maluchy rosną!!!!! Jeszcze niedawno takie bobiki małe a teraz tak fajnie pozują do zdjęć i patrzą sprytnymi oczkami!!!!!

Wiesz Onanana, on jest takim naszym miksem, jak patrzę na niego z bliska, to bardziej do mnie, a jak z daleka to widzę w nim męża ;-)

reklama
Do góry