reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

reklama
angun świetny kombinezon Arti wygląda fajowo :-) szukałam ostatnio po sklepach takiego, ale się nie udało :baffled:
helenka Oluś fajny chłopak, a mamusia fajna babeczka :tak:
gola jak Pola ładnie trzyma główkę :-)
julianna Bambi super i oczywiście rączki są najsmaczniejsze :-) skąd ja to znam?
ewika widzę, że dla Lilki ospa nie straszna i zdobywa nowe umiejętności ;-)
niuniunia księżniczka śliczne, moja też czasem tak nóżki składa najczęściej podczas jedzenia :tak:

margo Lenka wyglada uroczo w nowej czapce a te jej oczka,slicznosci kochane !!! tatus sie spisal na medal,lala jest super :-)
ewika ciesze sie ze ospe juz macie za soba :-)

margo Lenka jest cudna, fajowe ma lale:-D a czapa z żyrafką rozkoszna:tak: - nasza Pola ma jedną, a dre się jak upiór jak ją widzi - chyba się boi ( lala gada po angielsku i placze) może dlatego ;-)

reklama
Julianna Bambi uroczy, czaruje niebieskimi oczami :-)
Ewika minka Malutkiej z łyżeczką w buzi bezcenna, a jak ładnie butlę trzyma!
Niuniunia masz malutka elegantkę, a u tatusia wiadomo, że córuni najlepiej!
Margo ale Lenka ma ładne lale,podoba mi się wasz bujaczek! ps.kombinezonik kupiłam w Realu na wyprzedazy dziecięcej, jakas polska firma,ale bawełna średniej jakości choć wzorek fajny.

Do góry