reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

winki śliczne masz foty..podobają mi się:-)
Justynaz twoja Lenka śliczności..:-)
andzelika świetnie wyglądasz lachonie heheh..i jaka zakochana w synku;-)
mycha Nadunia jest śliczna ..:-)
Julianna Aleks jakie piękne duże ma oczyska...:-)
angie fajny śmieszek z tej twojej Kingusi..;-)

reklama
Julianna Wasz Aleks to już "kawał chłopa" przystojniacha rośnie :)
angie nio rozkoszną macie córę! Ach , widać, jak mi dobrze było w kąpieli :-D
ankusch kurde, znowu się powtórze, laski zazdroszczę tych fotek na brzuchu, ja jakbym chciała uchwycić Polę to by niezły grymas na buzi miała - nie znosi tego! Martysia urocza!

angie Kingusia rosnie jak na drozdzach a jak sie slicznie usmiecham,usmiech dziecka jest bezcenny ;-)
ankusch Martynka jak sie juz zmienila i jak urosla,slicznotka z niej :-)
mirelka moj syncio tez sie tak obraca i przemieszcza po lozeczku :-) sliczna jest Twoja niunia ;-)

mirelka cudna WAsza córcia:) Powiedz mi, bo śliczną macie pościelkę dla małej, gdzie ją kupowalaś, bo mi się szalenie podoba:-))))

Onanana twoja Maja to śliczna panienka.
Justynaz Lenka siłaczka jak chłopak!!a w tych śpiochach z rękami w kieszeni rozbrajająca
Ssabrina Sami to jak prawdziwy raper!!!
Winki80 zazdroszczę bliskości morza fajosko masz.Oluś jest super taki słodziak jak w tych kąpielówkach.
Andrzelika nie ma to jak przylulas mamy.
2mycha1 Nadia na tych fotkach to jak mały chłopulek ale śliczna!!
JulianaSz ciekawe kogo mały tak zobaczył, że tak wielkie oczy uczynił.
Angie80 Kingusia jest słodka tylko całować!!!I ślicznie się śmieje!!!Jest superowa!!!!!
ankusch Martynka to duża dziewczynka jak ładnie leży na brzuszku. Jakie ms słodkie pultynki !!!

reklama
ankusch właśnie miałam pisać że twoja Martynka taki pulpecik jak moja Liwia, śliczna ta twoja córcia na pewno wyrosną z tego jak zaczną gonić:tak:
Gola fajnie że ci się podoba pościel, mi się podobają takie spokojne nie krzykliwe rzeczy a kupiłam ją na allegro, MamoTato:tak:

Do góry