reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

Justynaz masz silną córcię! A ten jej uśmiszek boski;)
Sabrina, Sami jest fajniusi;D Jak mały model;)
Winki zazdroszczę Ci tych widoków;) śliczna mamusia z Ciebie ;)
Aneczka ale śmiesznie się Zosia skrzywiła;)
Andrzelika Ty chuda jesteś! Ja się nie dziwię, że Twój mąż tak na Ciebie reaguje;) Alanek jest fajniusi;)

Dziewczyny mi też mówią, że na zdjęciach Wiki wygląda na min 4miesiące.

reklama
winki cudny Wasz Oluś! A jak siedzi, jak stary! No i majciochy to ma obłędne:tak:
mycha, ale Wasza córcia się zmienia! Śliczna dziewczyneczka, a wszystkie Ryśki to fajne chłopaki (swoją drogą, bardzo mi się to imię podoba;)

Gola84 mi też sie podoba to imię, jak wybieraliśmy imiona dla naszej dzidzi to dla chłopaka miał być Rysiek właśnie, ale wyszła Nadinka :-)

Ssabrina z Samiego maly podrywacz;-) Jest cudny!!
Winki super foteczki!! Portki basenowe są super!! Mam też dla Mai takie fajne różowe, ale nie wiem czy jeszcze jej się zmieszczą na pupkę;-)
Aneczka ale super fotka Wam wyszła hehe... śliczna Zosienka:tak:
Andrzelika z Ciebie jest w ogóle ładna mamuśka ale na tej focie wyglądasz obłędnie, tak delikatnie a zarazem sexi;-) No a włosy masz super!!!!
Justynaz Lenka jest prześliczna!!!
Mycha słodziutka jest Nadinka!! A Rychu klawy gość;-)

2mycha1 -sliczna ta twoja Nadinka. Pierwsze zdjecie z misiem rysiej jest cudowne. Ta minka:)
Onanana- Majeczka urocza. Tak duzo wloskow ma o tak zdecydowanym kolorze. Nie to co moj lysol ,rudzielec. i wozek fajowy.
JustynaZ - jakie malenstwo w tym lezaczku. Ale grzechotke dzielnie trzyma. :) i Jakiego ma wielkiego micha.
Sabrina -wiesz doskonale ,ze Sami jest obledny. Kurcze jednak mieszana krew daje przesliczne rezultaty.
Andzelika- synus twoj jest idealek. A ty jaka sliczna. Nic po ciazy nie widac. Super

Justynaz Lenka wyglada uroczo a to zdjecie z raczkami w kieszeni jest powalajace i ta minka do tego,bosko wyglada :-)
winki Alex wyglada super a portki ma swietne :-) zazdroszcze tych wypadow na basen ;-)
mycha zmienia sie Nadia i jest sliczna :-)
Justyna_Szcz ale ma powazna minke Aleks,uroczy jest i sliczne ma oczka :-)

reklama
Do góry