reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

Tak wpadam sobie czasem do naszej galerii dzieciaczków i powiem,ze wszystkie są przesłodkie, rosną błyskawicznie:tak:
Fajnie jest obserwować nasze maluszki.

SSabrinaa czuprynka Samiego mnie powala, jest niesamowity!
andrzelika1989, alma26, kasiente rośnie konkurencja mojemu Filipkowi, przystojniaki:)
Niuniunia20 Wiktoria jak pączuś do schrupania:)
margo_84 i gola84 piękne mamusie to i córeczki urocze:)
Angie80 Kingusia urocza jak laleczka, trzymam kciuki za jej zdrówko a Tobie życzę radości i pociechy z córeczki (wpadniesz na kawkę z Malutką? )
Angun wielkoludek już i jaki poważny:)
2mycha1 obaj fajni!
Anek82 mleczko mamusi wprowadza Zosię w błogostan, słodka jest
kasiek2511 Ola w wersji Pani mikołajowej jest śliczna:)

reklama
Dzieki dziewczyny, a czapeczke zrobila znajomej meza z pracy, dostala jeszcze taka malinowa z bialym kwiatuszkiem. Jak Kinga byla na intensywnej w szpitalu to ta czapka robila furore wsrod wszystkich lekarek i pielegniarek.

Jak ogladam ta nasza galerie to az sie czlowiek usmiecha, wszystkie maluchy takie kochane, tylko Kingusia mimo iz jedna z najstarszych tutaj to najmniejsza, ale jeszcze urosnie:-)

Mikado czemu nie ;-)

Mycha super sobie śpi tatuś z córunią!! Mój mąż tez taki wysoki jak Twój;-) Ja mam nadzieję że Majka będzie wysoka i szczupła jak tata!!
Anek Zosieńka taki Aniołeczek!!! Śliczności!!!
Kasiek Olcia jest przesłodka!! Ale ją mamuśka stroi!!!!!!!!

onanana Maja mała siłaczka,śliczna dziewczynka i też taki mały kudłacz jak moja Lena zauważyłam że my mamy taki sam termometr i ręczniczek :-)

Angun Arti jaki elegancki do doktora hoho. Widać ze lubi sie kapac.
Angie Kingusia jest sliczna. Taka delikatna. No i ta czapeczka - rewelacj
2mycha1 słodki widok. Nadusia jaka już duża.
Anek Zosia słodko spi jak ma pełny brzuszek. Slicznie
Kasiek2511 Olunia Ślicznoszka wystrojona na każdym zdjeciu,ale co sie dziwić to jej pierwsze świeta
Onana Majunia boska. jak pieknie dźwiga sie do góry,jakby miała już pełzać zaraz :-) a to w kąpieli superanckie

onanana Majunia wyglada bajecznie,a jak juz superancko trzyma glowke i faktycznie wyglada tak jakby juz miala pelzac,kochaniutka a to w kapieli boskie zdjecie ;-) a mamusia super wygladasz ;-):-)

reklama
Aneczka ale pięknie maleńka pozuje do zdjęć!! A to z tatusiem superanckie!!!

Dziewczyny Maja nie zawsze chce dźwigać głowę, a dźwiga ładnie wysoko od niedawna. Musi być wyspana i mieć dobry humor;-) To jedno zdjęcie jest po kąpieli i w trakcie masażyku- wtedy wiadomo że Maja nie będzie protestować w pozycji na brzuszku, bo bardzo lubi ten rytuał;-) Ja muszę ją kłaść ze względu na przepuklinę...

Do góry