reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

Angun ale z Artiego już duży chłopak!!! Bardzo się zmienił!!! Przystojniaczek!!!
Gola nie wiem jak ale będziesz musiała sie ze mną podzielić Ssabrinowym Sami bo jest przeuroczy!!!!
Angie Kingusia jest prześliczna!!! Kruszynka wciąż z niej jest ale nie jest juz takim noworodkiem tylko widac ze troszkę starsza:tak:Pięknie wystrojona na świeta!!! Cukiereczek!!!

reklama
mycha ale sobie śpią, super widok :)))
Angun ale się Artuś zmienia! A Ty się lepiej przyznaj, że drożdży do mleka dodajesz ;-) Śliczny synuś :))
Angie Kingusia jak laleczka, śliczna dziewczynka, nio i jaką ma czapę zarąbistą :))

Gola nic specjalnego nie jem, i tak niewiele mam do wyboru na cholernej diecie bezmlecznej. Czasem sobie strzelę Karmi :-)

Anek Wasza Zosieńka też rośnie jak na drożdżach - kolejna mama ich do mleczka dodaje :tak: Ślicznotka w kwiatuszkach :))
Angun i ja siem pochwalę, że już dwa razy karmi piłam - pychaaaa :) i wierzę w jego ciemną karmelkową moc i , że działa na laktację :-D:-D

Coś musi być w tym Karmi ;-)

Angie Kingusia to taka słodka Calineczka, szczególnie w tej czapuni!!!
Mycha Nadia chyba będzie wysoka jak tatuś.
Anek słodziutki śpioszek z Twojej córuni.

Piękne są wszystkie dzieciaczki bez wyjątku, uwielbiam tutaj zaglądać :tak:

Angun mam nadzieje że nie będzie aż tak wysoka jak tatuś,bo tatuś ma 194cm :szok:

angie Kingusia wyglada uroczo,a ta czapeczka jest swietna,kwiatuszek malutki kochany z niej :-)
mycha slodkie masz te sledziki dwa :-p Nadinka wyglada na duza dziewczyne,kochana :-)
Anek Zosia spi uroczo,slicznotka z niej :-)

reklama
Do góry