reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

Julianna widać, że Oluś zadowolony z krzesełka a pieska na pewno lubi przytulać!
Margo fajnie wyglądacie "plażowe dziewczyny", a ząbki mnie zawsze rozczulają.
Katarek Wojtuś już ładnie urósł, fajnych masz chłopaków, świetne zdjęcie z Wojtusiem na łonie natury :-)

Andrzelika mój Arti postawiony też sie utrzyma łóżeczka, ale staram się tego nie robić, bo kręgosłupik i nóżki jeszcze słabe

reklama
margo - cudnie wyglądacie , mała jaka szczęśliwa!!! Nio i gratulujemy pięknych perełek !
Katarek - nasz edzieci pewno nas za jakiś czas będą uczyć obsługi kompów, komórek itd heh ;) Wow, ale mały jest mocny!

julianna jaki słodki śpiący słodziak w tym wóziorku
winki hehe tzreba przyznać że Olinek to prawdziwy hipster, a w tym skoczku wygląda przeuroczo, uśmiałam się :p
gola nie musze chyba powtarzać że Pola jest mega ślicznotką :)
angun dzielny Arturek :)
sabrina no ale Sami wygląda elegancko w nowym foteliku, przystojniak babyboomowy :)
margo od razu widać że wakacje się udały, zazdroszczę strasznie
katarek wow ale Wojtuś sobie świetnie radzi ze staniem :)

Julianna- co za idealny widok z rana ,taka girka z lozezka. Olinki sa sliczne.
Margo- ah jak wakacyjnie. Az milo popatrzec. Super
Katarek -jakie profesionalne stanie.I superowe wachanie natury. Brawo Wojtusiu
Mycha -pieknie. I jak ladnie w koleczko. A spiewacie tez idiotyczne piosenki?
Andrzelika -jaki slodziak. Szczegolnie na tym pierwszym zdjeciu. Jaka minka. I ty jaka lacha:)
Alma- jestem pod duzym wrazeniem. Zero problemow, tygrysek nie bedzi podskakiwal a na koniec sobie usiade bez zachwiania sie. Super

Mycha ale z was fajne wodne nimfy!! Widać, że świetnie się bawicie!
Andrzelika Alanek jak ładnie pozuje do zdjęć, fajny zniego mały facecik!! A rodzice wpatrzeni w niego jak w obrazek :-)
Alma Kornelek to Mały zawadiaka, widać, że będzie bardzo ruchliwym chlopcem.

Rany boskie, kobiety, taż to już niemal młodzież jest, hehehe

mycha - twoja córka jest moją idolką, jeny jaka ona jest fajna, do schrupania.

sabrina - niezmiennie fryzurka twojego syna mnie rozbraja, moje dziecko ma może 6 włosów na czubku głowy trochę dłuższych niż 5 mm

angie - rany, ale masz śmieszkę cudną w domu:)

julianna - mina Olinka z psem bezbłędna

margo - słodka kluseczka

katarek - twój syn to szaleniec mały, jaki on silny

andrzelika - słodki skrzacik z tego Alanka

alma - nic nie powiem, bo mnie zatkało

angun - zdjęcie na łóżku z tymi gołymi stópkami jest rozbrajające, cudny

Julianna jaki olek zadowolony w krzeselku. A Ty super wygladasz.

margo cudne zdjecia z wakacji, Lenka urocza

katarek twoj Wojtus juz taki duzy chlopak i jaki zdolny i silny

mycha super ujecia z basenu

Andrzelika Alanek uroczy i super z was rodzinka

alma mnie tez zatkalo, i pomyslec ze Kinga jest starsza od Korniego o tydzien....

Angun Arti jaki sliczny kawaler i jak ladnie siedzi, dlaczego nie lubisz tej kaczki, Kinga ma identyczna i ja uwielbia. Mi nawet nie przeszkadza.

nimfii jaki usmiechniety chlopak z Kuby

reklama
Do góry