reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Komentarze do galerii naszych maluszków :-)

Winki Oli jaki odstrzelony, do twarzy mu w czapuni!!
Mycha widać, że Nadince posmakowało jabłuszko!
Helenka Oluś zajada aż miło patrzeć. Jaki ma ładny fotelik.
Ponko Filipek to już duzy facet, jak ładnie dupkę unosi,a Cysiafa widać najbardziej smakuje :)
Mikado cudownie umazana mordka, my tez już po próbie marchewkowej.
Julianna Aleks pisze z tobą posty na BB? :-)

Ostatnia edycja:
reklama
julianna ale masz komputerowca:) a jak idzie picie z kubeczka?
winki a Twój mały to na każdym zdjęciu taki wystrojony, że hohoho:) Super chłopczyk :)
ponko, ale Filipek już duży:szok: zwłaszcza na tych pierwszych zdjęciach to widać jaki kawał chłopa z niego :)

helenka ale super wyglada Olus i widac ze kromeczka smakuje :-)
mycha Nadinka jak zwykle wyglada uroczo,smieszek kochany :-)
winki Olus tak szybko sie zmienia i tak rosnie,wyglada cudnie a basenu zazdroszcze kochana ;-)
Mikado jaka minka zdziwiona,Filip jest taki slodki :-)
ponko jaki juz jest duzy Filipek a na tych pierwszych fotkach to on juz wyglada tak jakby do raczkowania sie zabieral :-) sliczny jest ;-)
Julianna Aleks slodki jest a te jego oczka :-)

Dziewczyny, Filipek już raczkuje prawie, tylko rączek nie umie przestawiać więc się "rzuca" na podłogę jak rybka, ale w ten sposób posuwa się do przodu. Nogami już pięknie operuje, lada moment i do przodu też wyhaczy.

Dziewczyny, Filipek już raczkuje prawie, tylko rączek nie umie przestawiać więc się "rzuca" na podłogę jak rybka, ale w ten sposób posuwa się do przodu. Nogami już pięknie operuje, lada moment i do przodu też wyhaczy.
Jestem pod wrazeniem,widac ze kazde dziecko jest inne i inaczej rozwija pewne umiejetnosci :-D
Super kochana i wielkie GRATULACJE dla Filipka :-)

winki ale masz małego przystojniaka w domu
Julianna widzę, że nie tylko u mnie rządzi czarna klawiatura, moja bestia już mi coś na BB poprzestawiała, że mam większą stronę
Ponko ale Filipek duży, jakie przymiarki do pójścia
mycha Nadia jak zwykle urocza
Mikado ale ubrudzona twarzyczka, ale jaka słodka
helenka ale podpasowało Olusiowi jedzenie:-D

reklama
helenka ale fajnie Oluś zasuwa tą kromeczkę chlebka :-D
mycha Nadia jak uroczo się uśmiecha jak nic jej smakowało-widać :-)
winki ale stroisz swojego kawalera i widać że aktywna mama to i aktywny syn :-)
Mikado hehh Filipek słodziak nawet taki umorsany w marchewie ;-)
ponko fajne foty ;-) A Filipka próby raczkowania bardzo mi się podobają :tak:
Julianna ale ci Aleks rośnie jak na drożdżach,fajny chłopak;-)

Do góry