reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

hej

jade dziś na 11.40 do alergologa z Matim :/ samo dziecko wygląda tek se, maść odstawiona i wielki powrót :/ trzymajcie kciuki bo ślisko, wszędzie biało a jade autem:szok:

Jolek może jakieś przesilenie Cię złapało albo.. brak cukru.. ja tak mam jak niedocukrzona jestem :(
EDysiek no żebyś wiedziała, że wszystko wyszorowałam:-p:-p a dziś ciasteczka owsiane będę piec:tak:
Gaja my mamy zsyp. z jedne strony przekleństwo a zdrugiej bajka tak jak teraz, wychodzę na półpietro otwieram lej i sru.. :-D najgorzej czasem jak se źle wora wsadze i muszę poprawiać..co ten Maksiu wyrabia? może rośnie bardziej i nóżki go np. bolą? wazne, że siku na nocnik BRAWO!

reklama
Hejka. Ja zaraz lecę ćwiczyć ale skoro już wdepłam z rana na BB to się przywitam.

Edysiek
kurka ro się porobiło u Ciebie. Trzymam kciuki żeby koleżanka wróciła bo jak nie to Ty nam się zaryjesz kobito :(

Gaja
a nie możecie zgłosić żeby częściej śmieci wywozili. A wiesz skąd bogacze mają kasę?? Oszczędzają na wywozie śmieci :-D

Mateuszkowa trzymam kciuki za wizytę u lekarza :) ufff całe szczęście nie mieszkam w Krakowie :-D
Masz racje to pewnie ten cukier:):)

U nas pogoda super,śnieg i słońce. Spacer dziś obowiązkowy:):)

Ostatnia edycja:
jola moge zgłosić ale wtedy będziemy płacić dwa razy więcej bo to dodatkowa wywózka a dlaczego ja mam płacic za to, że ktoś zawali kosz w jeden dzień? A jak by było 2 x w tygodniu to by wywalali jeszcze więcej :/
Najlepsze byłyby kosze na kłódkę dla każdej rodziny, każdy płaci za kosz i ma klucz i by było po sprawie i okazałoby się komu nie starcza:-p Tylko nie wiem czy są takowe kosze:sorry2:

Co do ćwiczonek to ja właśnie skończyłam - uffff:-p

dziołszki macie jakieś dobre przepisy na pierniki ? ostatnio robiłam i wyszły mi.. twarde..
potrzebuje takie co moge zrobić na tydz przed świętami ...
plis

ja już odśniezyłam sobie auto, oj zlinczujcie mnie bo zostawiłam w domu samo dziecko ( w kojcu ) na ok 10 minut.

Gaja a nie mogłaś od razu za mnie poćwiczyć.
Wiem że można zrobić kosze na kłódki. U mojej ciotki na wsi każdy tak ma. Mnie przerażają koszta wywozu śmieci od lipca 2013r. ponoć obstawiana minimalna stawka miesięcznie to 35 zł ale może wzrosnąć nawet o 100 %.
Dobra zmykam się wypocić trochę:)

Mateuszkowa kup sobie w biedronce gazetę "moje smaki" tam są fajne przepisy:) A za zostawienie Mateusza samego masz klapsa!!!!!!

Dorka pierniki do pojemnika i dodaj kawałki jabłka to szybciej zmiękną i codzien je wymieniaj. Prawdziwy piernik musi swoje odleżeć przed świętami :)

A ja tez musze Maksa czasem zostawić samego bo po drewno np muszę zejśc do piwnicy to go taszczyć tam nie będe przecież :sorry2:

no to gaja jesteścmy wyrodne!!
ja go wstawiąłm do kojca obłożyłam zabawkami i siedział tak jak go zostawiłam ale co z tego :-D:-D:-D:-D

dzięks za sztuczkę z piernikami :tak:

Dorka do większego nieszczęścia mogłoby dojść gdybym go zabrała do piwnicy my mamy kręte strome schody i niosłabym kosz z drewnem, jego ciągnęła za rękę, trwałoby to dłużej a jeszcze mógłby mi z tych schodów spaść. A wtedy byłabym wyrodna, gadaliby po co go tam taszczyłam itp:confused2:

reklama
Do góry