reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

witam,
wczoraj na wywiadówce byłam, odebrałam dyktando Miłosza i dwója :/ Najlepsze, że na własne życzenie bo tak koszmarnie pisze, że pani po prostu sie nie doczytała i pisała jako błąd a miał dobrze:baffled: oczywiście powiedziałam mu to, że na własne życzenie ją dostał bo prosiłam tyle razy aby z polaka pisał staranniej bo pani nie bedzie się zastanawiać co on tam napisł tylko zakreśli że błąd i tyle:sorry2: W poniedziałek nie ma bata i musi iść poprawić. Generalnie z wszystkich przedmiotów jest bardzo dobry tylko polski mu nie leży, tzn tu chodzi bardziej o pisownię itp niż treść merytoryczną:baffled: No cóż z wszystkiego orłem nie będzie i mam tego świadomość:tak: Także nawet nie krzyczałam ani nic, tylko zaznaczyłam, że ma spróbować choć poprawić.

Dziś z kolei po południu z Olką do logopedy, potem coś też poćwiczymy z pisania literek i ślaczków, następnie lekcje z Miłoszem i nauka do sprawdzianu jutrzejszego z techniki i czwartkowego powtórka z przyrody. No tu musi sie przyłożyć hehe, choć z przyrody już w zeszłym tygodniu się uczył to kwestia powtórzenia:tak:

reklama
hej
u nas zima na całego ale tylko - 2:-D po ostatnich - 13 to ciepło ;D
za niedługo pakuje małego do wózka i jedziemy po pampery, zastanawiam się jak wniosę wózek z powrotem - bo biorę ten duży, no nic będe musiałą wysadzić Matiego i na 2 razy wjechać:tak:

Jolek tak cycochów :p ja byłam w tamten pt w tesco i była promo na kaszki ( nic w gazetce ) - 2 za 12 zł i 3 za 15,49 :tak: nakupiłam tyle, że hoho..
Gaja no kiepsko z tym pismem, ale to jest tak jak mówisz, jak się szybko pisze to i nie starannie..
widze, że cały dzień dziś się " uczysz " :-D

gdzie reszta?

Jestem i ja :-)
kurde od rana nie moge się wyrobić hehe a to to a to tamto mały mi niedawno usnął więc mam chwilke między gotowaniem a sprzataniem zabawek hehe
Wczoraj J wziął małego na wies na chwilkę ale mialam spokoj hehe poszłam sobie do mamy i posiedziałam bez żadnego chodz tu nie rusz itp.

Dorka a jakbys wjeżdżała na schody trzymajac wozek od tyłu i tylnymi kołami? a wysoko mieszkasz?
Gaja mój też bazgrze jak kura hehe ale jakos pani się doczytuje na szczęśćie. A jak tam sikanie Maksia załapal juz całkiem?
Jolek te kasze bobowita 2 za 12 zl to pewniak ma być więc chyba będa a tamte za 15 to niewiem

Editku Maks juz wsio do nocnika robi a i w nocy widzę, że wstrzymuje do rana bo pampers suchy :p
Za to za cholere z domu nie chce wyjść:baffled: Chyba ostatnio z tydzień temu wyszedł a tak to on nigdzie nie idzie i koniec, przez co i ja kibluję w domu:dry:

Jestem i ja...Jakaś tak do "d" jestem i wszystko mi dziś z opóźnieniem idzie... Młody powoli zasypia więc ja trochę ogarnę chacjendę :) Śnieg sypie na chodnikach się topi leży tylko na trawniku brzydko to wygląda.
Dlatego ja nie lobię zimy :/:/

Dziewczyny od 13tego mają być dwupaki pieluch w biedronie DADy :)

Editku
na luzie z domu wyszłaś tyle szaleństwa nie za dużo:) TO już chyba prezent świąteczny Ci mąż z Olkiem zrobili :-p:-p:-p

Mateuszkowa
super że to badanie ok.

Gaja no to nieciekawie z tym dyktandem. Widzę przed świętami nauki dużo macie w szkole. Jeszcze trochę i ferie odsapniesz troszkę :):)

my już po spacerku ile śniegu to mówie Wam :D
ledwo wozek pchałam, driftowaliśmy na całego:sorry2::sorry2::sorry2:

Editku weszliśmy osobno ja i wózek a później ja i Mati, dobrze, że tych schodów jest pare, ale głównie chodzi mi o te na zewnątrz. są mega śliskie i jak wychodziłam to wyryłam prawie zjeżdżając podjazdem :/ dobrze , że starsza babka wychodziła i mnie złapała:shocked2::dry: i jak ogarnęłaś się już ?:-D fajnie, że tak twój zabiera małego, chociaż ja bym chyba nie dała, bo cholera wie czy by go upilnował.. ?
Gaja czytałam na blogu o Waszych postępach :tak: a nie możesz go tak znienacka zapakować do wózka i na spacer iść ?
Jolek my używamy babydreamów i jestem zadowolona :tak: dady nam ;przeciekały ( mniejsze rozmiary , a teraz nie wiem jak jest ) i jak tam nastrój ??

Dorka znienacka to kiedyś parę razy wzięłam go na spacer - efekt? - nie dawał sie ubrać, uciekał i rozbierał w kącie, darł się i szamotał a mi sie odechchiewało już spaceru:sorry2:

pewnie po prostu nienawidzi tego ubierania, Miłosz tak samo w jego wieku miał, praktycznie cała zime w domu przesiedział :/ Ech, musze przetrwać jakoś wyjde sama po południu

reklama
Mateuszkowa jak nam DADY zaczynały przeciekać to był znak że trza większy rozmiar kupić:)
Na jakim blogu??

Gaja a no to masz przerąbane,że on Ci nie chce wychodzić i takie hopki jeszcze robi :dry:

Do góry