reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

jestem :D
byliśmy na spacerze
powiem Wam, że kocham wychodzić tak zimą.. jest pięknie niebieskie niebo, jakies słońce, wszędzie biało ( prawie ) alejki śliskie jak nie wiem wiec sobie pojeździłam na butach ;D

zaraz zjem sobie zapiekane kanapeczki :tak: w sumie nie mam apetytu bo przegryzlam sobie warge :/ i mnie mega boli..

Edytko i jak sprzatanie? ja opędzlowałam łazienke więc chociaż tyle :tak:
Editek osz kurde sumienia nie masz hahaha :D a ja poszłam z Matim i w śnieg go wrzuciłam :p to dopiero niedobra matka, pierw się krzywil prawie ryczał ale stwierdziłam o nie mój drogi chcesz wstawać wstawaj sam, on nie ma ze mna lekko :p no i potem tarzanie było w śniegu zdjęć narobiłam przy tym ofkors lapy mi zamarzły ale co tam:-D
Gaja i jak? przekonałas się? do spaceru ? :D

reklama
Hejka. Ja już po ćwiczeniach i ogarnięciu chatki, zostało tylko podłogi pomyć,ale to jak mały spać pójdzie. Obiad wczoraj zrobiłam dla chłopaków (zupa pieczarkowa)wiec dziś tylko odgrzać. My się na razie na dwór nie szykujemy, na 18tą idziemy oglądać odpalenie światełek na choince i nie tylko.

Mateuszkowa
a czemu Ty masz takie cykle nieregularne???
Pianinko fajne:)

Gaja bo byś blok dziecku kupiła,żeby miał na czym rysować :-p

Edysiek super,że Angela zadowolona z Mikołaja:) Ech masz rację porządki świąteczne czas zacząć...a bynajmniej pora o nich pomyśleć:)

Editku małż w domu dziś to masz luzik, trochę Cię z młodym odciąży:)

Jolek katrek, bolków, zeszytów itp u nas co niemiara a on woli tam gdzie nie może;-) Taki typ:tak:

Dorka niestety dalej w domu kibluję, śnieg sypie i nawet Maks nie chce wyjść:baffled: Mi kurcze w domu zimno a co dopiero na zewnątrz wychodzić hehe:-p

Dorka widziałam, że poszukujesz kremu na zimę dla Matiego, polecam, zwykłą maść z wit A w aptece za 4 zł, tłusta i super na mróz bez zbędnych świństw w środku

Ostatnia edycja:
Jolek no co ty nie ma lekko on tylko do 9 byl w domu a potem pojechał woli isc do pracy niż się użerać jak ja hahahah

Dorka no to nieźle ale mój J też dzisiaj poszedl z małym i nie wziął go na ręce chociaż mały chcial i mówi że chce iśc to niech idzie ja go nosil nie będę haha i co wszedł do domu i biegał dalej ja z nim zaraz też wybywam tylko czekam na brata bo ma przyjechać hehe

Gaja oj jak ci zazdroszczę że on nie chce wychodzic mój po domu buty nosi albo ubiera nie na te nogi oczywiscie i wtedy wiem że muszę z nim wyjśc haha

Gaja bidulku Ty podesle Ci kurtke i buty hihihi ;-)) wyjdź, przewietrzysz się, przejdziesz :tak: Maksa nie pytaj o zdanie tylko zapakuj do wozka i tyle :p:tak: u nas dośc ciepło bo z -1 ..

Jolek nie wiem czemu tak mam:baffled: zawsze tak mialam..:baffled::confused:

wkleje tu zdjęcia bo na :ninja2: dużo czasu to zajmuje..
:-DZobacz załącznik 520926Zobacz załącznik 520927Zobacz załącznik 520929Zobacz załącznik 520930

edit: na ostatnim zdj jest wiewiórka :D ale Mateusz wołała na nia bum bum -_-
Editek no to poradził sobie z małym hahaha ale twoj to taki włóczykij, co?? :-) w sumie to chyba dobrze... czasami ;D

Gaja a można na mróz taki kremik ??? w sensie, że na duże temp. nawet???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mateuszkowa jaka sesja super:) Dziwnie tak mi się patrzy że u Was tyle śniegu a u nas zero:)
A gin nic nie mówi na te cykle??

Gaja ja też taki malarz rysownik byłam, najlepiej to po ścianach mi się rysowało. Rodzice w końcu malowanie zrobili i zagrozili paluchem,że już po ścianach pisać nie wolno. Zadowoleni byli,że córcia tak się posłuchała..po jakimś czasie mama ściągała zasłony i firanki do prania i co odkryła???że za zasłonami Jolcia malowała :-D:-D:-D
Dzięki za ten pomysł z maścią witaminową.Ja do tej pory bephantenem smarowałam ale on dość drogi więc teraz wypróbuję maść:)

Editku no to musisz męża trochę ustawić :-D Och wędrowniczek z tego Twojego synia:):)

witajcie! ostatnio rzadko zagladam , ale jakos brak czasu, nie jestem w stanie was doczytac, obiecyje ze w przyszłym tygodniu zajrze bo maz ma urlop wiec posiedzi z Ola a ja poczytam i nadrobie zaległosci.
Aha dieta legla w gruzach, ale postanowienie na nowy rok jest takie ze od stycznia cwicze codziennie i dietuje, musze dac rade byle do wiosny pozbyc sie zbednych kg. Za was trzymam kciukasy buziam was wszystkie

reklama
Jolek Dorcia on jest raczej szybkowniczkiem niz wędrowniczkiem hahaha:-D
A mój się zajmuje małym juz lepiej się go nie da ustawić jak jest tylko w domu np. w niedziele to jet tzw. jego kolej hahaha a wieczorem usypia go bo ja nie znoszę no chyba że mu zrobię dzień dobroci dla zwierząt to go usypiam albo jak wraca jak mały już spi no to wtedy nie mam wyboru hehe

a moja dieta dzisiaj dupa zjadłam dwa kawałki tego ciasta jakbym w zyciu nie jadła i parę kopytek przysmażonych:wściekła/y::dry::baffled: ale co tam mikołaja sobie zrobiłam hahha( tak se tłumaczę;-)) ale jest przed okresem to może dlatego sama niewiem :confused:

MAti widzę dostal niezła szkołe na sniegu ale widzę u siebie z okna że duzo osób z dziećmi chodzi podobno dzieci lubia zimę:baffled:.
Ja małego smaruję cetphilem czy jakos tak tez natłuszcza i szybko się wchlania.

Byłam na zakupach i kupilam dzieciom braci jednemu kasę fiskalna a drugiemu zbiór bajek i będzie .

Do góry