reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Hejka. Ja dziś ciut później bo po ogarnięciu wszystkiego co zwykle nawijałam z koleżankami przez tel :)
Qrde kiepsko się coś czuję kręci mi się w głowie i w brzuchu jakoś dziwnie jeździ :/

Mateuszkowa
Igi ma swojego żółwika z którym spać chodzi :) A zając Matiego całkiem fajny co ty chcesz kobito.
Hmmm ciekawostka z tymi wynikami. Super,że nic nie wyszło ale teraz od czego ta wysypka??? Czym ty go smarujesz po kąpieli??
Czapa fajna a mina Mateusza ZABÓJCZA!!:-D

Gaja mój niby już dostał prezent ale jeszcze dziś jak M z pracy wróci to coś kupimy, niech młody zaznajamia się z tradycją:) Jestem ciekawa jego reakcji rano:)
Super z tym nocnikiem, zaciskam kciuki żeby teraz już coraz lepiej było:) &&&&&&&&&&
Ty się nie czaj z tą rogówką tylko bierz..." Jak dają to trzeba brać jak biją to uciekać ":) A jak nie chcesz to powiedz tacie,że mi może kupić, nie pogardzę :-D:-D

Edyśku
a Ty jak zawsze na obrotach. Super że paczki zrobione, zostało czekać na reakcję dziewczynek:) A mama też coś pod poduszką znajdzie?? :-)
Śliczną masz córcie a słonina też całkiem sympatyczna:):)

Editku widać Twój mały to rasowy facet i pluszakami się bawić nie będzie:)Energii faktycznie ma sporo. Moi rodzice to też najchętniej by brali ale od siebie to już problem dać :(

Mateuszkowa mój młody też jakoś dziś się do spania nie garnie. Z domu nie wyszliśmy bo deszcz pada:/

reklama
Jolek ty masz tą @ ? przepraszam, jak pisałaś, że masz.. ja nadal nie mam!!!!!!!:szok::szok::szok: Mateusz zasnął niedawno dopiero :/

aa... wiecie, udało nam się sprzedać szklany stolik rtv :D :D wystawiliśmy na tablicy.pl ponad 3 tyg temu, parę dni temu odświeżyłam i zadzwonił facet z Katowic, że przyjedzie jutro :-) za 170 zl pojdzie, bo cena wyjściowa była 200 :-) jeszcze mam pare mebli do sprzedania :-D:-D

Mateuszkowa ja @ miałam i już mi się skończyła w niedzielę :p
Ja Ci mówię zrób sobie teścik
:-p
Super,kaska Wam wpadnie :)

witam :)

u nas od rana wojna, Maks pudełko od nowej gry Olki popisał;-) masakra co za mały ......:dry:. Byleby cos zmachać:sorry2:
Za to ładnie już woła na nocnik, pewnie wpadki się zdarzą ale wczoraj można rzec, że dzien sukcesem zakończony w tym temacie :)

Dorota to ile ci sie spóźnia @?????? Ja też bym test dla spokoju zrobiła:tak:

Gaja , Jolek ja się nie stresuje za bardzo bo przy cyklach nieregularnych trudno mi określić ile sie spoźnia... ??? miałam też 46 dniowy pare mc temu a ten już dobija pod 45:-D:-D:-D no i jakoś nie było żadnej wpadki :nerd: chyba:confused:
my z P stwierdziliśmy, że sobie jakies szmaty kupimy bo tego nam trzeba, słodycze już dostałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Mati dostał pianinko od moich rodziców i jest szał, bo i żaba tam jest i owca i normalne melodie więc się zajmie troche :-D Smily Pianinko - Zabawki dla dzieci sklep Internetowy takie ma tylko białe :-)

u mnie waga w miejscu :/ no cóż..

a tak w ogóle to dzień dobry..
nie chce mi się dziś wychodzić na spacery, o ja niedobra matka..:nerd:

Witam :-)
U nas od rana śnieg sypie. Ale ja lubię taką pogodę :tak:
Angela zadowolona z paczki. Obudziłam ją po 6, bo chciałam żeby się nacieszyła przed szkołą.

Ja zaraz zabieram się za porządki, nie ma co się lenić, święta coraz bliżej ;-)

Hej:-)
a ja starszemu dalam kasę bo zbiera a małem cos małego jeszcze kupię dzisiaj hehe
A u mnie -9 było rano:baffled: a teraz -4 a ciekawe ile odczuwalna hehe.
Mateuszkowa ty niedobra? a ja ubrałam malego i wysłałam z J do sklepu a mają kawałek drogi i bez wózka ciekawe ile im zejdzie :-D bo się nie chce dzisja dupki ruszać z cieplego domku:-) ale i tak nie mam wyboru bo trza do braci dzieci jechać.

Ide myc włosy i sprzątnąć póki ich nie ma to potem będę miała chwilkę to wpadnę.....:-)

reklama
Do góry