reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

hehehe kurka trudno tak :-p:-p bo ja wiem co trzeba a robie inaczej
niestety nie jestem w stanie zrezygnować ze wszystkiego i trzymac sie twardych zasad :p zwlaszcza, że za 3 tyg koniec świata
:-D:-D:-D:-D:szok:

reklama
Gaja ale chociaż Maks woła siku???
Jak wątpisz w siebie to sama popatrz na swoje zdjęcia kiedyś a teraz różnica jest niesamowita:):*

Mateuszkowa może mały się kupą podgrzewa na dworze :-D Mój właśnie też zrobił kolejnego kupola :/

Editku to Ty sprzątaj a nie z domu uciekasz :-D

Jolek wolę uciec i się łudzić ze jak wróce to będzie czysto:-Dhaha a mój dzisiaj 4 kupy zrobił ale on tak zawsze czasem 3 sama bym tak chciała to bym nie musiala sie odchudzac tylko to co zjem to do kibelka hahah.

Dorka może Mati na spacerze się rozluźnia i lepiej mu wtedy a ja byłam dzisiaj dwa razy i za godzinke jeszcze pójdę żeby przed spaniem się przzeszedl.

Gaja a mój wlasnie siku robi do nocnika a kupę do pieluchy i tak mi się dzisiaj udało że akurat mial pieluchę bo dwa razy po spacerze raz po drzemce a raz rano także akurat w sytuacjach gdzie mu jeszcze zakładam pieluchę zrobił kupę haha

Jolek no tak darmowe grzanie w tyłek hahahaha ;D
Editek wątpię :p bo godzinę przed tez robi a nigdy tak nie robił!!! dopiero jak go w kombinezon obiorę i jak zima hahaha ;-) ale myślę, że to dlatego, że na 2 śniadanie je kaszkę i ta mu "popycha co trzeba" :-D

Wasze dzieci mają ulubione zwierzaki ? u nas sa to miśki wszelkiej maści, ale Mati upodobał sobie wieśniackiego zająca z kfc od mojego brata dostał i wozi go autami..i na nich..

obecnie zając jest wożony wywrotką a teraz stacjonuje w garażu :-D:-D:-D no i mówi na niego " kic-kic"
hahaha
te zdj. jakoś dziwnie się dodają:baffled:

edit: Editek za godzinę to ja kapie małego i do spania ;D

A my już po wyszlismy ok 18 i dopiero co weszlismy i się rozebralismy a mały biegusiem matko skąd on ma tyle siły, ale za jakieś pół godzinki sie kapie a potem butla i lulu heheh

Maks raz woła siku a raz nie ;) Jak mu sie pdoba:-p Cieszę sie, że robi tą kupę do nocnika a nie w majty;-) Ale jeszcze długa droga:tak:

Dorka ja też nie jestem w stanie ze wszystkiego zrezygnować jak kiedys wspomniałam, bo słodkiego się never nie wyrzeknę:sorry2::-D

ja już wykąpana jestem ;D
no i miał być błogi relaks bo Mati śpiący ale nie bo dźwięk depilatora go skutecznie poruszył :/:confused: coś ostatnio boi sie takich odgłosów.. jak odkurzacz itp. i cholera wyje i ryczy przy okazji kupala szczelił ale to P przewinął :-D no i terror dalej :/ zawyje i czeka ;/ bo już histeria mu mija pomału

Gaja ja mam chyba stan przedciotowy dziś podwyższonego ryzyka:angry: wpierniczyłam już trochę miętowej czeko , nosi mnie, wkurza mnie wszystko, gorąco mi, duszno, twarz się błyszczy jak na frytki, włosy to samo , a może to menopauza:confused::baffled::-D

edit: mam wyniki testów no i zero ma wszędzie więc jupi... ale nie ma tu paru alergenów.. selera, pietruszki, dobrze, że jajko i mleko i pies są ok, ale na ile wierzyc tym testow w tym wieku to nie wiem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam,
cicho tu :/
jak ja zawsze do południa jestem to nikt nie pisze:-p
właśnie się zbieram do ćwiczeń nie wiem jak je wykonam bo ani ręką ani nogą nie chce mi się ruszyć:baffled:

Jutro Mikołajki, dzieciom coś dajecie? Bo ja zamiast słodyczy kupiłam Olce grę planszową taką najtańszą, Maksowi układankę a Miłoszowi t-shirt. Słodkiego i tak za dużo mają;-)

reklama
Hej:-)
Ja swoim w sumie to nic tzn. starszy chce ładowarke do kompa którą i tak muszę kupic heh a małemu ciągle cos kupuję a jeszcze dostanie od moich braci pewnie zabawki a moja mama mu dała 50 zł to kupiłam mu kaszki w tesco bo była promocja przynajmniej to mi odeszło hehe.
Na sniadanko wypilam sobie szklanke maślanki i już 3 razy byłam w ubikacji :-).

Gaja a jak tam wasze sikanie mój dzisiaj się zesikal na podłogę i zalożylam mu pieluche ale on wola nawet jak ma pieluchę ale też wypił maślanki troszkę i boję się zeby nie zrobil kupki w majtki haha

Dorka to ja w takim razie też mam menopauzę hahaha. Dobrze że Matiego nie uczula jajko i mleczko przynajmniej może sobie jeśc kaszki bez problemu ;-) a króliczek fajny ale widzę ze Mati się bardzo ładnie bawi mój tak nie chce tzn, nie ma czasu on 3 min. i coś innego i tak co chwilkę ale spacery go wczoraj wymęczyły bo spał jak zabity i to juz koło 20 heh

Do góry